S’Jegers zet eerste lng-trucks in op Duitsland

Nieuws, Mensen
Philippe Van Dooren

Het familiebedrijf Transport S’Jegers, dat volgend jaar 25 jaar bestaat, is met de jaren fors gegroeid. Zijn vloot bestaat vandaag uit zo’n 300 trekkers, 600 containerchassis, 250 huiftrailers en een 20-tal combinaties voor koel- en vriestransport met bijbehorende ‘gensets’ (sets voor generatoren). 90% van die vloot voldoet aan de Euro6-norm. Het bedrijf is onder meer gekend als containervervoerder: jaarlijks vervoert het maar liefst 150.000 containers vanuit de havens van Antwerpen, Zeebrugge en Rotterdam richting Benelux, Frankrijk en Duitsland. Daarnaast vervoert het general cargo met huiftrailers, en beschikt het over kipwagens, ‘walking floor’-trailers, tankwagens en frigo-trailers. Daarnaast beschikt het bedrijf over magazijnen – in totaal 25.000 m² – en depots in Tessenderlo, Laakdal en Kallo.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
S’Jegers zet eerste lng-trucks in op Duitsland – Flows

S’Jegers zet eerste lng-trucks in op Duitsland

Nieuws, Mensen
Philippe Van Dooren

Het familiebedrijf Transport S’Jegers, dat volgend jaar 25 jaar bestaat, is met de jaren fors gegroeid. Zijn vloot bestaat vandaag uit zo’n 300 trekkers, 600 containerchassis, 250 huiftrailers en een 20-tal combinaties voor koel- en vriestransport met bijbehorende ‘gensets’ (sets voor generatoren). 90% van die vloot voldoet aan de Euro6-norm. Het bedrijf is onder meer gekend als containervervoerder: jaarlijks vervoert het maar liefst 150.000 containers vanuit de havens van Antwerpen, Zeebrugge en Rotterdam richting Benelux, Frankrijk en Duitsland. Daarnaast vervoert het general cargo met huiftrailers, en beschikt het over kipwagens, ‘walking floor’-trailers, tankwagens en frigo-trailers. Daarnaast beschikt het bedrijf over magazijnen – in totaal 25.000 m² – en depots in Tessenderlo, Laakdal en Kallo.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt toegang tot Flows?

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

Abonneer

Ben u al abonnee?

Login