AP Hogeschool zoekt dringend werkplekken voor graduaatsstudenten

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

De graduaatsopleiding transport en logistiek van de AP Hogeschool is een vrij recente toevoeging aan het curriculum. De opleiding combineert theorielessen op school met een praktisch luik op de werkvloer. Een opleiding op maat van kandidaten die een diploma hoger onderwijs en tegelijkertijd de handen uit de mouwen willen steken. De richting levert studenten af in een vijftal beroepsprofielen. Een formule die aanslaat, want waar AP Hogeschool een twintigtal inschrijvingen verwachtte, staat de teller intussen op meer dan zeventig. Dat betekent ook dat de school op zoek moet naar veel meer bedrijven dan verwacht om de studenten te plaatsen. Geen sinecure, als je weet dat de studenten hun eerste stap op de werkvloer moeten kunnen zetten eind november, na de eerste theoretische lessen. Per semester gaan de studenten ook meer tijd in het bedrijf doorbrengen, met een maximum van vier dagen per week. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
AP Hogeschool zoekt dringend werkplekken voor graduaatsstudenten – Flows

AP Hogeschool zoekt dringend werkplekken voor graduaatsstudenten

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

De graduaatsopleiding transport en logistiek van de AP Hogeschool is een vrij recente toevoeging aan het curriculum. De opleiding combineert theorielessen op school met een praktisch luik op de werkvloer. Een opleiding op maat van kandidaten die een diploma hoger onderwijs en tegelijkertijd de handen uit de mouwen willen steken. De richting levert studenten af in een vijftal beroepsprofielen. Een formule die aanslaat, want waar AP Hogeschool een twintigtal inschrijvingen verwachtte, staat de teller intussen op meer dan zeventig. Dat betekent ook dat de school op zoek moet naar veel meer bedrijven dan verwacht om de studenten te plaatsen. Geen sinecure, als je weet dat de studenten hun eerste stap op de werkvloer moeten kunnen zetten eind november, na de eerste theoretische lessen. Per semester gaan de studenten ook meer tijd in het bedrijf doorbrengen, met een maximum van vier dagen per week. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login