Extra Antwerpse ‘Havenintro’ op 5 november wegens groot succes

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

De Havenintro is een initiatief van opleidingsplatform Portilog, bedoeld om nieuwkomers in haven en logistiek vertrouwd te maken met het uitgestrekte Antwerpse havengebied. De deelnemers bezoeken onder andere het Deurganckdok, verschillende terminals (containers, stukgoed, auto’s, bulk enzovoort), lunchen in Doel en krijgen tijdens de rondrit uitleg van een deskundige. Portilog biedt de Havenintro enkele keren per jaar aan, telkens voor een groep van zo’n dertig deelnemers. Voor dit najaar stonden al twee intro’s gepland, op 17 september en 22 oktober, maar die zijn inmiddels volgeboekt. Daarom komt er een extra editie op 5 november. 

Interesse neemt toe

Waaraan dat succes te danken is, daarop moet Portilog-opleidingscoördinator Ivo Geurts het antwoord schuldig blijven. “De interesse neemt toe, want ook de edities voor het voorjaar lopen snel vol. Ook de in-houseopleidingen zitten in de lift”, klinkt het. De Havenintro-groepen groter maken vindt Geurts dan weer geen optie. “Met dertig mensen en twee gidsen per groep kun je de deelnemers echt kwaliteit bieden. Daar gaan we niet aan tornen.” 

Meer info over de Havenintro vindt u hier

Michiel Leen