Vier bendeleden gearresteerd na actie tegen mensensmokkel in Kalken

Nieuws, Mensen
Philippe Van Dooren

Op en rond de parking in Kalken worden regelmatig transmigranten aangetroffen. Daarom was de federale gerechtelijke politie een onderzoek gestart in opdracht van het parket van Oost-Vlaanderen, meldt Belga. “Uit een eerste onderzoek bleek dat een bende er voornamelijk transmigranten uit Eritrea en Ethiopië smokkelde. De bendeleden verbleven in het Brusselse en brachten de transmigranten met de trein vanuit Brussel naar onder andere het station van Beervelde. Van daaruit gingen ze naar de parking in Kalken, waar vrachtwagens met bestemming Verenigd Koninkrijk werden opengebroken en de transmigranten zich tussen de lading dienden te verbergen.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Vier bendeleden gearresteerd na actie tegen mensensmokkel in Kalken – Flows

Vier bendeleden gearresteerd na actie tegen mensensmokkel in Kalken

Nieuws, Mensen
Philippe Van Dooren

Op en rond de parking in Kalken worden regelmatig transmigranten aangetroffen. Daarom was de federale gerechtelijke politie een onderzoek gestart in opdracht van het parket van Oost-Vlaanderen, meldt Belga. “Uit een eerste onderzoek bleek dat een bende er voornamelijk transmigranten uit Eritrea en Ethiopië smokkelde. De bendeleden verbleven in het Brusselse en brachten de transmigranten met de trein vanuit Brussel naar onder andere het station van Beervelde. Van daaruit gingen ze naar de parking in Kalken, waar vrachtwagens met bestemming Verenigd Koninkrijk werden opengebroken en de transmigranten zich tussen de lading dienden te verbergen.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login