Vergunning sloop brug Doornik opent poort Seine-Scheldeproject

Nieuws, Mensen
Koen Heinen

De doorvaart door Doornik werd al verbreed maar de brug vormde nog het laatste obstakel. De middenboog van de middeleeuwse brug is te smal en te laag om schepen van klasse Va met een lengte van 110 meter, 11,4 meter breed en een vrije hoogte van 7 meter door te laten. De aanpassing van de brug zorgt al jaren voor discussie en er werden verschillende alternatieven onderzocht zoals onder meer een omleidingsroute rond Doornik. Uiteindelijk heeft het nog 19 maanden geduurd vooraleer er een vergunning werd afgeleverd om de bogen af te breken en ze weer hoger en breder weer op te bouwen. De werken starten eind deze maand.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Vergunning sloop brug Doornik opent poort Seine-Scheldeproject – Flows

Vergunning sloop brug Doornik opent poort Seine-Scheldeproject

Nieuws, Mensen
Koen Heinen

De doorvaart door Doornik werd al verbreed maar de brug vormde nog het laatste obstakel. De middenboog van de middeleeuwse brug is te smal en te laag om schepen van klasse Va met een lengte van 110 meter, 11,4 meter breed en een vrije hoogte van 7 meter door te laten. De aanpassing van de brug zorgt al jaren voor discussie en er werden verschillende alternatieven onderzocht zoals onder meer een omleidingsroute rond Doornik. Uiteindelijk heeft het nog 19 maanden geduurd vooraleer er een vergunning werd afgeleverd om de bogen af te breken en ze weer hoger en breder weer op te bouwen. De werken starten eind deze maand.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login