Titan start supportersclub voor Europees voetbal van ‘den Antwerp’

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

De Antwerpliefde van Titanbezieler Peter Huybrechts is bekend. Zijn bedrijf Titan Cargo opende in augustus vorig jaar al de drukbezochte maritieme loge Titan Club in het Bosuilstadion. Nu Antwerpen weer uitzicht heeft op Europees voetbal, gaat hij nog een stapje verder. Speciaal om de club te steunen bij Europese verplaatsingen, werd de ASTC opgericht: de Antwerp Supporters Titan Club. 

Professionele supportersclub

“ASTC is de eerste professionele supportersclub”, zegt Peter Huybrechts. “De nieuwe regels van het Europees voetbal bepalen dat een voetbalclub over een bepaald aantal supportersclubs moet beschikken. Wij zijn met dat idee aan de slag gegaan. We willen met zoveel mogelijk mensen op verplaatsing gaan. ASTC regelt dan de tickets, eventueel met overnachting. We mikken op zo’n vijftig deelnemers per groep. Liefst mensen met een maritiem profiel. Ik kan me voorstellen dat zo’n Europees uitstapje een mooie incentive kan zijn voor werknemers of klantrelaties.”

De club heeft al logo’s, vlaggen en outfits. Hoofdkwartier is restaurant De Compagnie in Brasschaat, waarvan de uitbater ook meteen de voorzitter is van de club. De praktische organisatie is voor Huybrechts. Wie mee wil, hoeft maar een mailtje met naam, rijksregisternummer, telefoon en mailadres te bezorgen aan info@titancargo.eu.

Michiel Leen