YoungShip Belgium organiseert zeilrace als teambuilding in Cadzand

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Op zondag 23 juni kiezen de leden van YoungShip het ruime sop. Bij wijze van teambuilding organiseren ze voor het eerst een zeilinitiatie op zee. De inschrijvingen starten nu maandag 27 mei vanaf 20.00 uur. Er snel bij zijn is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt. 

YoungShipbestuurder Jasper Meireman licht de activiteit toe. “We gaan naar Cadzand-Bad voor een zeilintroductie door het bedrijf Channel Sailing. Een aantal van onze leden hebben al wat zeilervaring, maar voor anderen zal het de eerste keer zijn. Er zijn drie zeiljachten. We willen de groepen zo divers mogelijk samenstellen: verschillende leeftijden en achtergonden samen aan boord. Het moet een echt teambuildingmoment worden.”

De jongeren gaan de hele dag de zee op en besluiten hun initiatie met een zeilwedstrijdje, dat de officieuze titel ‘YoungShip Regatta’ kreeg. De deelnameprijs bedraagt 25 euro per persoon. Meer info vindt u hier.

Michiel Leen