Maurizio Aponte: “Geloof niet in schepen zonder bemanning”

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

De Antwerpse Propellerclub en het departement Transport And Regional Economics (TPR) van de Universiteit Antwerpen waren vanochtend gastheer voor een ware ‘who’s who’ van de Italiaanse maritieme industrie. Niet alleen Italiaans transportminister Mauro Coletta schoof aan, ook vertegenwoordigers van de havenbedrijven in de Italiaanse havens en Maurizio Aponte, voorzitter van de raad van bestuur bij MSC, kwamen aan het woord. Aan Antwerpse zijde namen onder andere transporteconomen Hilde Meersman, Christa Sys, Thierry Vanelslander, Eddy Van de Voorde en Edwin Van Hassel het woord, net als NxtPort-topman Geert De Wilde. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Maurizio Aponte: “Geloof niet in schepen zonder bemanning” – Flows

Maurizio Aponte: “Geloof niet in schepen zonder bemanning”

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

De Antwerpse Propellerclub en het departement Transport And Regional Economics (TPR) van de Universiteit Antwerpen waren vanochtend gastheer voor een ware ‘who’s who’ van de Italiaanse maritieme industrie. Niet alleen Italiaans transportminister Mauro Coletta schoof aan, ook vertegenwoordigers van de havenbedrijven in de Italiaanse havens en Maurizio Aponte, voorzitter van de raad van bestuur bij MSC, kwamen aan het woord. Aan Antwerpse zijde namen onder andere transporteconomen Hilde Meersman, Christa Sys, Thierry Vanelslander, Eddy Van de Voorde en Edwin Van Hassel het woord, net als NxtPort-topman Geert De Wilde. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login