Mark Scheerlinck weg bij Logit One: “Veel aanbod, eerst sabbatical”

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Mark Scheerlinck was bij Logit One sinds begin 2018 aan de slag als business development manager. “We hadden te verschillende inzichten over het invullen van die functie”, zegt Scheerlinck. “Ik ben intussen op een leeftijd gekomen waarop ik weet wat ik graag doe en hoe ik dat moet doen.” 

Scheerlinck gaat dus op zoek naar een nieuwe uitdaging in de domeinen die hij kent: IT-oplossingen en -innovaties voor de supplychain, eerder met een duidelijk maritieme link. Zo was hij een van de gezichten van het vroegere Centraal Boekingsplatform (CPB).

Op de bank 

De kans dat hij lang werkloos op de bank moet gaan zitten, is klein. “Ik heb al veel reacties uit binnen- en buitenland gekregen sinds ik bekendmaakte dat ik bij Logit One weg ben. Ik sta open voor consultancyopdrachten en voltijdse jobs. Er zijn al enkele gesprekken gaande, wellicht volgt in de komende weken meer duidelijkheid.”

Maar eerst is het tijd voor enkele weken rust. “Een kleine sabbatical, niet té lang”, zegt Scheerlinck. “Bij het begin van de zomer ben ik vermoedelijk weer aan de slag.”

Michiel Leen