Nieuwe gezichten Seafreight en marketing bij Kuehne + Nagel

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Bjoern Traemann (38 – eerste foto) heeft voor Kuehne + Nagel al een groot stuk van de wereld bereisd voordat hij deze zomer in Antwerpen aan de slag ging. Zo heeft hij enkele jaren ervaring als sea freight manager in China op de teller, naast Singapore en Bahrein. Na dertien jaar buitenlandse omzwervingen was het tijd om opnieuw naar Europa te komen. In zijn functie als Director Sea Freight voor België en Luxemburg gaat Traemann vooral op strategisch niveau aan de slag. “Het verschil met het Midden-Oosten is groot: daar voelde ik me echt een pionier. Je moest ook echt met je neus op het werk zitten, wilde je zeker zijn dat de opdrachten correct werden uitgevoerd. In Antwerpen kom ik terecht in een goed werkende structuur met een ervaren team. Dat is heel anders werken.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.