OPINIE - OPINIE: Eigenlijk zou Bulc nu ontslag moeten nemen

Opinie, Mensen
Philippe Van Dooren

Het idee van een herziening van de transportwetgeving werd door haar voorganger, de Est Siim Kallas, al in 2012 gelanceerd. De zogenaamde ‘Road Package’ moest voor meer geharmoniseerde regels zorgen. Maar ook de cabotage verder liberaliseren, de natte droom van de Oost-Europese lidstaten. Bulc nam eind 2014 vol ambitie de fakkel over. Zij wou breder gaan. “Alles wat kan leiden tot onduidelijkheid en interpretatie zal worden herzien”, zei ze ons kort na haar aantreden. Zij zag het echter zo breed dat de Road Package de ‘Road Initiatives’ werd, om uiteindelijk als een ‘Mobility Package’ naar voren geschoven te worden.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.