(Advertorial) Linkeroever de nieuwe trendy buurt van Antwerpen

Nieuws, Logistiek
Charlotte De Noose

Nieuwe toekomst

De overkant van de Schelde is van oudsher de groene long van de stad. Mensen kwamen er om te ontspannen, te wandelen of te genieten van zon en strand op Sint-Anneke. Vandaag is Linkeroever een hippe buurt geworden waar jong en oud, gezinnen en singles, hun gading vinden. 

De stad investeert

De stad Antwerpen is dit succes niet ontgaan en investeert meer en meer in een goede ontsluiting van Linkeroever en veilig verkeer voor alle weggebruikers. Zo zal de Oosterweelverbinding er niet alleen voor zorgen dat de buurt nog verkeersveiliger wordt. In het plan worden ook nieuwe wandelboulevards, fietspaden en zelfs een nieuw park van 18 hectare voorzien. 

Bovendien staat er een nieuwe fiets- en wandelbrug op de planning die linker- en rechteroever met elkaar zal verbinden. Zo wordt Linkeroever nóg meer een integraal deel van de stad. 

Nieuwe woonwijk

De wijk Regatta aan het Galgenweel is de kern van de woonzone. Je vindt er zowel eengezinswoningen, als luxe- en middenklasseappartementen. De sociale mix zorgt voor een levendige buurt, waar het prettig, maar tegelijk rustig wonen is. 

De prachtige locatie aan het park en zeilmeer Galgenweel zorgt dat een vakantiegevoel nooit ver weg is en dit vlakbij de bruisende stad. 

Modelappartement

Heeft u interesse in een groene toekomst op een boogscheut van Antwerpen centrum? Ontdek alles over wonen op Linkeroever tijdens de inloopdagen in het nieuwe modelappartement van Vooruitzicht. 

Schrijf nu in via www.wonenoplinkeroever.be.

Meer informatie over woonprojecten op Linkeroever vindt u op www.vooruitzicht.be.