Toestand vennoot Feniksnatie nog kritiek na ongeval bij Mexico Natie

Nieuws, Logistiek
Koen Heinen

(update 14/05/19 12.30 uur)

Maandag raakte B.V., medevennoot van Feniksnatie, zwaargewond aan het hoofd toen hij aan het werk was in het Tampicomagazijn van Mexico Natie aan de Transcontinentaalweg in de haven. Hij raakte daarbij met zijn hoofd gekneld tussen een vrachtwagen en een loskade. Zijn toestand blijft kritiek. Volgens een medevennoot is het voorlopig afwachten omdat de druk in de hersenen nog te hoog is.

Vraagtekens

De eerste bekommernissen van Marc Ivens, algemeen directeur van Mexico Natie, gaan uit naar de toestand van het slachtoffer. Een onderzoek moet tegen het eind van de week duidelijkheid scheppen over de oorzaak van het ongeval. “Er zijn nog veel vraagtekens hoe het is kunnen gebeuren. Voorlopig is het een raadsel. Experts zijn bezig met een onderzoek. We hopen nu in de eerste plaats dat het slachtoffer herstelt”, besluit Ivens.

Koen Heinen