Eerste ecocombi’s Gert Snel rijden tussen Spa en Colruyt in Lessines

Nieuws, Logistiek
Philippe Van Dooren

Het Oost-Vlaamse bedrijf zet al vijf van deze langere en zwaardere vrachtwagens (lzv’s) in in Nederland, waar het een vestiging in Weert heeft. “Maar nu rijden er sinds vorige week donderdag ook twee in Wallonië, waar we de vergunning op zak hebben. Ze pendelen dagelijks tussen water- en frisdrankenproducent Spadel in Spa en het distributiecentrum van Colruyt, aan hun maximale belasting van 60 ton”, zegt zaakvoerder Gert Snel. Ter herinnering: een ‘normale’ combinatie heeft in België een maximaal toegelaten gewicht van 44 ton. Zowel op de laad- als de losplaats zijn er geen maneuvreerproblemen vastgesteld.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.