AirBridgeCargo katapulteert Liege Airport naar top vijf Europa

Nieuws, Logistiek
Kasper Demol

Deze zomer werd al een principeakkoord ondertekend met moedermaatschappij Volga-Dnepr Group. Gisteren werd de deal officieel voorgesteld. Amper een jaar nadat AirBridgeCargo naar Luik kwam – omwille van de slotproblematiek op Schiphol – wordt nu een akkoord getekend om Liege Airport de komende tien jaar uit te bouwen als Europese hub van de Russische vrachtmaatschappij. Er wordt 25 miljoen euro geïnvesteerd in 25.000m2 loodsoppervlakte en 2.000m2 kantoorruimte. Dat zal nodig zijn want bij de voorstelling in juli werd gesproken over 150.000 ton extra op jaarbasis. Er worden ook honderden banen extra gerealiseerd.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.