Vlaamse schipper in Deventer loopt al 80.000 euro aan reizen mis

Nieuws, Logistiek
Koen Heinen

Begin augustus liep Olislagers met zijn schip de haven van Deventer aan om er zijn lading te lossen. Toen hij terug wilde vertrekken bleek dat niet mogelijk omdat het water op de IJssel te laag stond om de sluis te openen. Eerst zou het waterpeil van de rivier op 122 cm moeten staan vooraleer de sluis weer bediend zou kunnen worden. Vrijdag kreeg de schipper bericht dat het al van 106 cm kon. “Momenteel staat het waterpeil op ongeveer 97 centimeter. Het is dus nog wachten op regen. De weersvoorspellingen zijn echter onbetrouwbaar. De vorig week aangekondigde regen is er niet gekomen. Ik hoop dat ik hier deze week nog weg kan”, zegt hij.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.