ProMedia neemt vakblad Service Station Magazine over

Nieuws, Varia
Koen Dejaeger
Vaktitels van ProMedia Group
Vaktitels van ProMedia Group © ProMedia

Uitgeverij ProMedia Group, dat eveneens vakmagazine Flows uitgeeft, heeft Service Station Magazine overgenomen van Xpo Group uit Kortrijk. Per 1 april 2024 is het leidende vakblad voor de Belgische tankstation- en carwashbranche een uitgave van ProMedia, dat zo zijn positie internationaal versterkt.

Met deze strategische stap breidt ProMedia Group zijn internationale aanwezigheid uit met vakmedia in de domeinen carwash, tanken en laden. De overname van Service Station sluit aan bij een groeiend publicatieportfolio, met online vaktitels als TankPro.nl, CarwashPro.nl, CarwashPro.com en CarwashPro.de en het magazine Pompshop.

Service Station Magazine is in België het vakblad voor het beheer, de bevoorrading en inrichting van tankstations, convenience shops en carwashes. Samen met de website en nieuwsbrieven wordt er relevante informatie met betrekking tot techniek, milieu, personeel, veiligheid en algemeen beheer gedeeld. Meer bepaald wordt er specifieke aandacht besteed aan de professionalisering en informatiedoorstroming van deze sectoren, zodat professionals uit de branche niet alleen het tankstation, maar vooral ook de shop en de carwash beter en efficiënter kunnen beheren.

Antwerpen

“Als uitgever van TankPro, Pompshop en CarwashPro zijn wij zeer verheugd nu ook Service Station aan onze uitgeverij toe te kunnen voegen”, zegt Arie van Dijk, CEO bij ProMedia Group. “Ons portfolio in het segment mobility, energy en carwash is in de Benelux nu compleet. Wij kijken ernaar uit de markt in België te bedienen met hoogwaardige vakinformatie en evenementen.”

Service Station verschijnt vijf keer per jaar als magazine, heeft een online nieuwswebsite en verstuurt digitale nieuwsbrieven naar abonnees, in twee talen. Deze activiteiten worden ondergebracht in het kantoor van ProMedia in Antwerpen, waar vandaag de redactie van en de ondersteunende diensten voor Flows zijn gevestigd. ProMedia investeert zo verder in de uitbouw van zijn activiteiten in België.

ProMedia neemt vakblad Service Station Magazine over – Flows

ProMedia neemt vakblad Service Station Magazine over

Nieuws, Varia
Koen Dejaeger
Vaktitels van ProMedia Group
Vaktitels van ProMedia Group © ProMedia

Uitgeverij ProMedia Group, dat eveneens vakmagazine Flows uitgeeft, heeft Service Station Magazine overgenomen van Xpo Group uit Kortrijk. Per 1 april 2024 is het leidende vakblad voor de Belgische tankstation- en carwashbranche een uitgave van ProMedia, dat zo zijn positie internationaal versterkt.

Met deze strategische stap breidt ProMedia Group zijn internationale aanwezigheid uit met vakmedia in de domeinen carwash, tanken en laden. De overname van Service Station sluit aan bij een groeiend publicatieportfolio, met online vaktitels als TankPro.nl, CarwashPro.nl, CarwashPro.com en CarwashPro.de en het magazine Pompshop.

Service Station Magazine is in België het vakblad voor het beheer, de bevoorrading en inrichting van tankstations, convenience shops en carwashes. Samen met de website en nieuwsbrieven wordt er relevante informatie met betrekking tot techniek, milieu, personeel, veiligheid en algemeen beheer gedeeld. Meer bepaald wordt er specifieke aandacht besteed aan de professionalisering en informatiedoorstroming van deze sectoren, zodat professionals uit de branche niet alleen het tankstation, maar vooral ook de shop en de carwash beter en efficiënter kunnen beheren.

Antwerpen

“Als uitgever van TankPro, Pompshop en CarwashPro zijn wij zeer verheugd nu ook Service Station aan onze uitgeverij toe te kunnen voegen”, zegt Arie van Dijk, CEO bij ProMedia Group. “Ons portfolio in het segment mobility, energy en carwash is in de Benelux nu compleet. Wij kijken ernaar uit de markt in België te bedienen met hoogwaardige vakinformatie en evenementen.”

Service Station verschijnt vijf keer per jaar als magazine, heeft een online nieuwswebsite en verstuurt digitale nieuwsbrieven naar abonnees, in twee talen. Deze activiteiten worden ondergebracht in het kantoor van ProMedia in Antwerpen, waar vandaag de redactie van en de ondersteunende diensten voor Flows zijn gevestigd. ProMedia investeert zo verder in de uitbouw van zijn activiteiten in België.