AntwerpXL 2023: sleutelfiguren uit de industrie vertegenwoordigd

Partnercontent, Varia
Buiten verantwoordelijkheid redactie
AntwerpXL
AntwerpXL © AntwerpXL

Het team van AntwerpXL kondigt met trots aan dat de grootste namen in breakbulk, projectcargo en heavy lift aanwezig zullen zijn op AntwerpXL, dat terugkeert naar Antwerp Expo op 28, 29 en 30 november 2023.

Grote namen zoals C.Steinweg, Conti-Lines, Grimaldi Group, MSC, Spliethoff, Fednav, BBC Chartering, Konecranes, Varamar en Zuidnatie zullen present zijn.

Zij worden in Antwerp Expo vergezeld door onder meer Mammoet, Wijngaard Natie, Saudi Ports Authority, Jassper Shipping, Deufol Belgie, Caribbean Line en Aertssen, Mantsinen Group, Aprojects, Q Terminals, Port of Sunderland, Ultrabulk en Fracht Polytra.

Leveranciers van over de hele wereld en uit de hele breakbulk-supplychain nemen deel aan Antwerp XL. Vrachteigenaren en -vervoerders, havens, expediteurs en een groot aantal scheepvaart-, maritieme en supplychainbedrijven tonen hun producten, diensten en nieuwste innovaties op het driedaagse evenement.

Het is belangrijk om innovatief en vernieuwend te denken, en connecties te smeden

Margaret Dunn, portfoliodirecteur bij AntwerpXL, licht toe: “De maritieme breakbulk-industrie groeit snel en wordt geconfronteerd met een aantal veranderingen, uitdagingen en opportuniteiten. Het is dus des te belangrijker om innovatief en vernieuwend te denken, connecties te smeden met nieuwe partners en relaties met huidige partners nog meer te verbeteren.”

Veel exposanten maken van Antwerp XL gebruik om hun producten en diensten te tonen, nieuwe technologieën te lanceren en belangrijke aankondigingen te doen. David Van Ballaert, managing director bij Sallaum Lines Belgium: “We kijken ernaar uit om met collega-professionals, partners en stakeholders zinvolle discussies te voeren over de toekomst van maritiem transport. AntwerpXL biedt de mogelijkheid om samen te werken en inzichten te verwerven.”

Netwerken

Anderen komen voor de netwerkmogelijkheden. Core Shipping’s chartering manager en managing partner, Gokhan Gulcu, zegt: “AntwerpXL is de sleutel om nieuwe vrienden en partners te maken en tegelijkertijd de reeds bestaande relaties met partners te onderhouden. Het is ook een belangrijke plek om je bedrijf en diensten voor te stellen aan alle nieuwe connecties en potentiële zakenpartners.”

Hier kunt u registeren voor AntwerpXL (van 28 tot 30 november in Antwerp Expo): AntwerpXL 2023.

Of neem deel en reserveer vandaag nog uw stand: Exhibitor Enquiry | AntwerpXL.

Voor meer informatie: antwerpxl.com.

AntwerpXL 2023: sleutelfiguren uit de industrie vertegenwoordigd – Flows

AntwerpXL 2023: sleutelfiguren uit de industrie vertegenwoordigd

Partnercontent, Varia
Buiten verantwoordelijkheid redactie
AntwerpXL
AntwerpXL © AntwerpXL

Het team van AntwerpXL kondigt met trots aan dat de grootste namen in breakbulk, projectcargo en heavy lift aanwezig zullen zijn op AntwerpXL, dat terugkeert naar Antwerp Expo op 28, 29 en 30 november 2023.

Grote namen zoals C.Steinweg, Conti-Lines, Grimaldi Group, MSC, Spliethoff, Fednav, BBC Chartering, Konecranes, Varamar en Zuidnatie zullen present zijn.

Zij worden in Antwerp Expo vergezeld door onder meer Mammoet, Wijngaard Natie, Saudi Ports Authority, Jassper Shipping, Deufol Belgie, Caribbean Line en Aertssen, Mantsinen Group, Aprojects, Q Terminals, Port of Sunderland, Ultrabulk en Fracht Polytra.

Leveranciers van over de hele wereld en uit de hele breakbulk-supplychain nemen deel aan Antwerp XL. Vrachteigenaren en -vervoerders, havens, expediteurs en een groot aantal scheepvaart-, maritieme en supplychainbedrijven tonen hun producten, diensten en nieuwste innovaties op het driedaagse evenement.

Het is belangrijk om innovatief en vernieuwend te denken, en connecties te smeden

Margaret Dunn, portfoliodirecteur bij AntwerpXL, licht toe: “De maritieme breakbulk-industrie groeit snel en wordt geconfronteerd met een aantal veranderingen, uitdagingen en opportuniteiten. Het is dus des te belangrijker om innovatief en vernieuwend te denken, connecties te smeden met nieuwe partners en relaties met huidige partners nog meer te verbeteren.”

Veel exposanten maken van Antwerp XL gebruik om hun producten en diensten te tonen, nieuwe technologieën te lanceren en belangrijke aankondigingen te doen. David Van Ballaert, managing director bij Sallaum Lines Belgium: “We kijken ernaar uit om met collega-professionals, partners en stakeholders zinvolle discussies te voeren over de toekomst van maritiem transport. AntwerpXL biedt de mogelijkheid om samen te werken en inzichten te verwerven.”

Netwerken

Anderen komen voor de netwerkmogelijkheden. Core Shipping’s chartering manager en managing partner, Gokhan Gulcu, zegt: “AntwerpXL is de sleutel om nieuwe vrienden en partners te maken en tegelijkertijd de reeds bestaande relaties met partners te onderhouden. Het is ook een belangrijke plek om je bedrijf en diensten voor te stellen aan alle nieuwe connecties en potentiële zakenpartners.”

Hier kunt u registeren voor AntwerpXL (van 28 tot 30 november in Antwerp Expo): AntwerpXL 2023.

Of neem deel en reserveer vandaag nog uw stand: Exhibitor Enquiry | AntwerpXL.

Voor meer informatie: antwerpxl.com.