Apzi-Voka: “Zonder nieuwe sluis Zeebrugge hoeft havenfusie niet”

Nieuws, Scheepvaart
Roel Jacobus
Jacques Vandermeiren op de West-Vlaamse Havenraad
Jacques Vandermeiren op de West-Vlaamse Havenraad © Apzi-Voka

Donderdag kwam CEO van Port of Antwerp Jacques Vandermeiren (midden op de foto op de rug gezien) naar Zeebrugge om de fusievorming toe te lichten aan de West-Vlaamse Havenraad. Dat is een ruime groep vertegenwoordigers van de havengemeenschappen aan de kust, getrokken door de Zeebrugse bedrijvenvereniging Apzi-Voka. Vandermeiren gaf een uiteenzetting over de fusiegesprekken en een toekomstvisie op de Port of Antwerp-Bruges.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt toegang tot Flows?

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

Abonneer

Ben u al abonnee?

Login

Apzi-Voka: “Zonder nieuwe sluis Zeebrugge hoeft havenfusie niet” – Flows

Apzi-Voka: “Zonder nieuwe sluis Zeebrugge hoeft havenfusie niet”

Nieuws, Scheepvaart
Roel Jacobus
Jacques Vandermeiren op de West-Vlaamse Havenraad
Jacques Vandermeiren op de West-Vlaamse Havenraad © Apzi-Voka

Donderdag kwam CEO van Port of Antwerp Jacques Vandermeiren (midden op de foto op de rug gezien) naar Zeebrugge om de fusievorming toe te lichten aan de West-Vlaamse Havenraad. Dat is een ruime groep vertegenwoordigers van de havengemeenschappen aan de kust, getrokken door de Zeebrugse bedrijvenvereniging Apzi-Voka. Vandermeiren gaf een uiteenzetting over de fusiegesprekken en een toekomstvisie op de Port of Antwerp-Bruges.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login