Stadsadministratie stelt ‘oppervlaktevretend’ Zeebrugge in vraag

Nieuws, Scheepvaart
Roel Jacobus

Onze redactie kon de nieuwe, tweede omgevingsvergunning voor een nieuwe autoterminal van Wallenius Wilhelmsen in Zeebrugge inkijken. De autobehandelaar wenst in de achterhaven 22 hectare greenfield concessiegrond te ontwikkelen, gelegen tussen het Boudewijnkanaal en de Margaretha van Oostenrijkstraat. Die omgevingsvergunning werd op 28 november goedgekeurd door het provinciebestuur. Het lijvige document (39 bladzijden) bevat ook de chronologie van de oorspronkelijke gemeentelijke omgevingsvergunning, die Stad Brugge op 30 juni toekende. Tussen talrijke adviezen van administraties, staat een scherp gemotiveerd ongunstig advies van de gemeentelijk omgevingsambtenaar.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Stadsadministratie stelt ‘oppervlaktevretend’ Zeebrugge in vraag – Flows

Stadsadministratie stelt ‘oppervlaktevretend’ Zeebrugge in vraag

Nieuws, Scheepvaart
Roel Jacobus

Onze redactie kon de nieuwe, tweede omgevingsvergunning voor een nieuwe autoterminal van Wallenius Wilhelmsen in Zeebrugge inkijken. De autobehandelaar wenst in de achterhaven 22 hectare greenfield concessiegrond te ontwikkelen, gelegen tussen het Boudewijnkanaal en de Margaretha van Oostenrijkstraat. Die omgevingsvergunning werd op 28 november goedgekeurd door het provinciebestuur. Het lijvige document (39 bladzijden) bevat ook de chronologie van de oorspronkelijke gemeentelijke omgevingsvergunning, die Stad Brugge op 30 juni toekende. Tussen talrijke adviezen van administraties, staat een scherp gemotiveerd ongunstig advies van de gemeentelijk omgevingsambtenaar.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt toegang tot Flows?

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

Abonneer

Ben u al abonnee?

Login