Verdubbeling containers zet North Sea Port op recordkoers

Nieuws, Scheepvaart
Roel Jacobus

North Sea Port maakt bekend dat de bedrijven in de eerste negen maanden van dit jaar 54 miljoen ton maritieme goederenoverslag boekten. Dat is 1,7% meer dan in dezelfde periode vorig jaar. “Als de groei de laatste drie maanden aanhoudt, kan de fusiehaven dit jaar eindigen met een nieuw record”, meldt CEO Daan Schalk. Dat zou het vierde recordjaar op rij betekenen. In 2018 werd voor het eerst de kaap van 70 miljoen ton overslag via zeevaart gerond. Voor 2019 verwacht de fusiehaven boven 71 miljoen ton uit te komen. Het derde kwartaal kende met 17,4 miljoen ton maritieme overslag een kleine groeivertraging: dat was 1% beter dan dezelfde periode vorig jaar.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Verdubbeling containers zet North Sea Port op recordkoers – Flows

Verdubbeling containers zet North Sea Port op recordkoers

Nieuws, Scheepvaart
Roel Jacobus

North Sea Port maakt bekend dat de bedrijven in de eerste negen maanden van dit jaar 54 miljoen ton maritieme goederenoverslag boekten. Dat is 1,7% meer dan in dezelfde periode vorig jaar. “Als de groei de laatste drie maanden aanhoudt, kan de fusiehaven dit jaar eindigen met een nieuw record”, meldt CEO Daan Schalk. Dat zou het vierde recordjaar op rij betekenen. In 2018 werd voor het eerst de kaap van 70 miljoen ton overslag via zeevaart gerond. Voor 2019 verwacht de fusiehaven boven 71 miljoen ton uit te komen. Het derde kwartaal kende met 17,4 miljoen ton maritieme overslag een kleine groeivertraging: dat was 1% beter dan dezelfde periode vorig jaar.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login