DP World neemt nieuwe safetyflats in gebruik

Nieuws, Scheepvaart
Michiel Leen

Een safetyflat is een soort open container vanwaaruit medewerkers op grote hoogte werken op containerstacks op schepen. Momenteel heeft DP World zeven van deze flats. Het plan is dat elk van de elf containerkranen op de terminal aan het Deurganckdok tegen het einde van het jaar één safetyflat ter beschikking hebben.
Koen Maes, head of operations van DP World, licht de nieuwigheden even toe: “Een safetyflat heeft de afmetingen van een 20-voetcontainer, maar is open. Vanuit de safetyflat kunnen medewerkers op grote hoogte werken. Bijvoorbeeld om twistlocks los te maken, of werkzaamheden uit te voeren aan lading die niet zomaar van boord kan worden gehaald.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
DP World neemt nieuwe safetyflats in gebruik – Flows

DP World neemt nieuwe safetyflats in gebruik

Nieuws, Scheepvaart
Michiel Leen

Een safetyflat is een soort open container vanwaaruit medewerkers op grote hoogte werken op containerstacks op schepen. Momenteel heeft DP World zeven van deze flats. Het plan is dat elk van de elf containerkranen op de terminal aan het Deurganckdok tegen het einde van het jaar één safetyflat ter beschikking hebben.
Koen Maes, head of operations van DP World, licht de nieuwigheden even toe: “Een safetyflat heeft de afmetingen van een 20-voetcontainer, maar is open. Vanuit de safetyflat kunnen medewerkers op grote hoogte werken. Bijvoorbeeld om twistlocks los te maken, of werkzaamheden uit te voeren aan lading die niet zomaar van boord kan worden gehaald.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login