Rederij NMT breidt West-Afrikaservice uit met drie nieuwe havens

Nieuws, Scheepvaart
Michiel Leen

NMT bood in het verleden al een service aan richting Afrika, met aanlopen in Durban, Walvis Bay en Tema. Daar komen nu dus Dakar, Abidjan en Conakry bij. Twee keer per maand wordt er afgevaren vanuit Antwerpen, naast Bremerhaven, Teesport en Sheerness. NMT werkt, als lid van de Stenagroep, samen met Glovis voor de benodigde schepen. Vanaf de ICO-terminal op de Antwerpse linkeroever (Kaai 1249) gaat het rollend materieel scheep richting West-Afrika. Ook projectcargo kan met de roroschepen, waaronder de Glovis Solomon, mee, benadrukt Geert Vande casteele bij NMT. NMT springt zo mee in het gat dat ontstond sinds MSC zijn roro-activiteiten vanuit Antwerpen recent stopzette. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Rederij NMT breidt West-Afrikaservice uit met drie nieuwe havens – Flows

Rederij NMT breidt West-Afrikaservice uit met drie nieuwe havens

Nieuws, Scheepvaart
Michiel Leen

NMT bood in het verleden al een service aan richting Afrika, met aanlopen in Durban, Walvis Bay en Tema. Daar komen nu dus Dakar, Abidjan en Conakry bij. Twee keer per maand wordt er afgevaren vanuit Antwerpen, naast Bremerhaven, Teesport en Sheerness. NMT werkt, als lid van de Stenagroep, samen met Glovis voor de benodigde schepen. Vanaf de ICO-terminal op de Antwerpse linkeroever (Kaai 1249) gaat het rollend materieel scheep richting West-Afrika. Ook projectcargo kan met de roroschepen, waaronder de Glovis Solomon, mee, benadrukt Geert Vande casteele bij NMT. NMT springt zo mee in het gat dat ontstond sinds MSC zijn roro-activiteiten vanuit Antwerpen recent stopzette. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login