Marc Nuytemans verlaat EXMAR

Nieuws, Scheepvaart
Bart Timperman

“Graag willen wij u meedelen dat Capt. Marc Nuytemans, directeur van EXMAR Ship Management nv, Nicolas Saverys, voorzitter van de raad van bestuur van EXMAR Ship Management nv en CEO van EXMAR nv, heeft gevraagd om hem van zijn taken te ontslaan om persoonlijke redenen”, zegt het bedrijf in een reactie.

Om een ​​soepele overgang te garanderen, worden de taken van Marc Nuytemans overgenomen door Joris Daman, die optreedt als General Manager. Hij wordt bijgestaan ​​door het managementcomité van EXMAR Ship Management. EXMAR beklemtoont ook dat er voldoende tijd is gepland om een ​​goede overdracht te garanderen.

Het bedrijf brengt hulde aan de grote verdienste van de vertrekkende directeur. “Nicolas Saverys en EXMAR willen Marc oprecht bedanken voor zijn loyale service”, klinkt het. ‘Eerst aan boord van de EXMAR-vloot, daarna bij de Koninklijke Belgische Redersvereniging als architect van de heropleving van het Belgische register en later bij EXMAR Ship Management. Marc diversifieerde de vloot onder beheer naar nichesegmenten zoals Juice Carriers, lng-bunkerschepen, zeer grote gasschepen en jachten. Op die manier is ons bedrijf verder uitgegroeid om gespecialiseerde diensten te leveren aan de maritieme industrie. EXMAR wenst hem veel succes in zijn toekomstige carrière. ”

Marc Nuytemans toont zich op zijn beurt dankbaar voor de kansen die Exmar hem heeft geboden, waardoor hij professioneel en als persoon kon groeien.

Bart Timperman