750 bezwaarschriften tegen nieuwe zeesluis in Zeebrugge

Nieuws, Scheepvaart
Roel Jacobus

Tot 22 maart liepen 60 dagen openbaar onderzoek rond het ontwerp van voorkeursbesluit voor een nieuwe Visartsluis in Zeebrugge. Na afloop sprak het actiecomité Zeebrugge Onder Druk (ZOD) van 1.500 ingediende bezwaarschriften, terwijl minister Ben Weyts (N-VA) beweerde 400 brieven te hebben ontvangen. Het Departement Mobiliteit & Openbare Werken maakt nu officieel bekend dat het 750 bezwaarschriften ontving. “Daarvan zijn er een 50-tal unieke bezwaarschriften. De overige zijn afgeleiden hiervan. Op basis van deze bezwaarschriften wordt nu nagegaan of het ontwerp van voorkeursbesluit en de onderzoeksrapporten nog bijgestuurd moeten worden. Pas daarna kan de Vlaamse Regering het voorkeursbesluit definitief vaststellen.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
750 bezwaarschriften tegen nieuwe zeesluis in Zeebrugge – Flows

750 bezwaarschriften tegen nieuwe zeesluis in Zeebrugge

Nieuws, Scheepvaart
Roel Jacobus

Tot 22 maart liepen 60 dagen openbaar onderzoek rond het ontwerp van voorkeursbesluit voor een nieuwe Visartsluis in Zeebrugge. Na afloop sprak het actiecomité Zeebrugge Onder Druk (ZOD) van 1.500 ingediende bezwaarschriften, terwijl minister Ben Weyts (N-VA) beweerde 400 brieven te hebben ontvangen. Het Departement Mobiliteit & Openbare Werken maakt nu officieel bekend dat het 750 bezwaarschriften ontving. “Daarvan zijn er een 50-tal unieke bezwaarschriften. De overige zijn afgeleiden hiervan. Op basis van deze bezwaarschriften wordt nu nagegaan of het ontwerp van voorkeursbesluit en de onderzoeksrapporten nog bijgestuurd moeten worden. Pas daarna kan de Vlaamse Regering het voorkeursbesluit definitief vaststellen.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Profiteer deze maand van 40% korting op een Flows abonnement en lees Flows voor slechts 17,40 29,00 per maand.

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login