Raymond Vanhove (Agence Maritime Minne) overleden

Nieuws, Scheepvaart
Roel Jacobus

Raymond Vanhove (17 augustus 1932) werd geboren in een familie van Brugse hoteliers. Kort na zijn legerdienst werd hij bediende bij Agence Maritime Minne. Hij werkte zich op tot directeur van deze scheepsagentuur en was lid van talrijke Zeebrugse havenverenigingen. Hij zetelde onder meer in paritaire comités en werkgeversorganisaties. Hij was voorzitter van de Scheepvaartvereniging, secretaris van de Vereniging van Goederenbehandelaars en van de vzw Zeehaven Brugge, die de banden tussen de havengemeenschap en de Brugse bevolking versterkt. Hij was ook jarenlang rechter in handelszaken. Pas op zijn 66ste ging hij met pensioen. Toen kreeg hij de medaille van emeritus eredeken van de arbeid. Twintig jaar zorgde hij voor zijn echtgenote die aan vroegtijdige dementie leed. Raymond Vanhove laat drie kinderen na, waarvan zoon Patrick vanaf 1982 met hem samenwerkte.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Raymond Vanhove (Agence Maritime Minne) overleden – Flows

Raymond Vanhove (Agence Maritime Minne) overleden

Nieuws, Scheepvaart
Roel Jacobus

Raymond Vanhove (17 augustus 1932) werd geboren in een familie van Brugse hoteliers. Kort na zijn legerdienst werd hij bediende bij Agence Maritime Minne. Hij werkte zich op tot directeur van deze scheepsagentuur en was lid van talrijke Zeebrugse havenverenigingen. Hij zetelde onder meer in paritaire comités en werkgeversorganisaties. Hij was voorzitter van de Scheepvaartvereniging, secretaris van de Vereniging van Goederenbehandelaars en van de vzw Zeehaven Brugge, die de banden tussen de havengemeenschap en de Brugse bevolking versterkt. Hij was ook jarenlang rechter in handelszaken. Pas op zijn 66ste ging hij met pensioen. Toen kreeg hij de medaille van emeritus eredeken van de arbeid. Twintig jaar zorgde hij voor zijn echtgenote die aan vroegtijdige dementie leed. Raymond Vanhove laat drie kinderen na, waarvan zoon Patrick vanaf 1982 met hem samenwerkte.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login