Guido Vangenechten: country manager België bij Consafe Logistics

Nieuws, Mensen
Yannick De Spiegeleir
Guido Vangenechten
Guido Vangenechten © Consafe Logistics

Consafe Logistics, aanbieder van warehouse management systemen (WMS), breidt uit naar België. Guido Vangenechten is aangesteld als nieuwe manager voor de Belgische markt. “We willen onze lokale klanten nog beter ondersteunen”, zegt hij.

De Consafe Logistics Group is een internationaal bedrijf voor softwareontwikkeling met kantoren in zeven landenwaaronder nu ook België.

Guido Vangenechten brengt ruim twintig jaar aan kennis en ervaring mee voor de nieuwe rol als country manager België. Zijn achtergrond omvat het leiden van bedrijfsgroei en post-acquisitie-integraties, het managen van directe en indirecte verkoopteams, het creëren van waardeproposities via strategische allianties en het onderhouden van een internationaal netwerk. Hij was in het verleden onder meer aan de slag bij het Amerikaanse Honeywell, een producent van elektronische controle- en automatiseringssystemen.

Investeringen veiligstellen

“Investeren in software voor magazijnbeheer is een engagement op lange termijn voor klanten. Daarom willen wij hun investeringen veiligstellen met onze lokale aanwezigheid”, licht Vangenechten toe. “We beheren al magazijnen in België vanuit onze Zweedse en Nederlandse kantoren en bouwen voort op deze fundering om onze ondersteuning voor Belgische bedrijven verder te verbeteren. Om meer waarde te leveren aan bestaande en nieuwe klanten in de regio zijn we al gestart met de ontwikkeling van onze lokale ecosystemen met logistieke consultants, automatiseringsbedrijven en hardware partners.”

Vertrouwde partner

België is door zijn ligging in het hart van Europa zorgvuldig gekozen als de volgende bestemming voor de groei van Consafe Logistics. “We begrijpen dat het succes van onze klanten afhangt van meer dan alleen technologie. Het vereist een vertrouwde partner met kennis en ervaring om aan unieke behoeften te voldoen”, zegt Henk-Jan van Donkelaar, managing director Centraal-Europa bij Consafe Logistics. “Wij zijn er klaar voor om onze Belgische klanten ruim 40 jaar expertise in logistiek en lokale ondersteuning in hun eigen taal te bieden.”

Guido Vangenechten: country manager België bij Consafe Logistics – Flows

Guido Vangenechten: country manager België bij Consafe Logistics

Nieuws, Mensen
Yannick De Spiegeleir
Guido Vangenechten
Guido Vangenechten © Consafe Logistics

Consafe Logistics, aanbieder van warehouse management systemen (WMS), breidt uit naar België. Guido Vangenechten is aangesteld als nieuwe manager voor de Belgische markt. “We willen onze lokale klanten nog beter ondersteunen”, zegt hij.

De Consafe Logistics Group is een internationaal bedrijf voor softwareontwikkeling met kantoren in zeven landenwaaronder nu ook België.

Guido Vangenechten brengt ruim twintig jaar aan kennis en ervaring mee voor de nieuwe rol als country manager België. Zijn achtergrond omvat het leiden van bedrijfsgroei en post-acquisitie-integraties, het managen van directe en indirecte verkoopteams, het creëren van waardeproposities via strategische allianties en het onderhouden van een internationaal netwerk. Hij was in het verleden onder meer aan de slag bij het Amerikaanse Honeywell, een producent van elektronische controle- en automatiseringssystemen.

Investeringen veiligstellen

“Investeren in software voor magazijnbeheer is een engagement op lange termijn voor klanten. Daarom willen wij hun investeringen veiligstellen met onze lokale aanwezigheid”, licht Vangenechten toe. “We beheren al magazijnen in België vanuit onze Zweedse en Nederlandse kantoren en bouwen voort op deze fundering om onze ondersteuning voor Belgische bedrijven verder te verbeteren. Om meer waarde te leveren aan bestaande en nieuwe klanten in de regio zijn we al gestart met de ontwikkeling van onze lokale ecosystemen met logistieke consultants, automatiseringsbedrijven en hardware partners.”

Vertrouwde partner

België is door zijn ligging in het hart van Europa zorgvuldig gekozen als de volgende bestemming voor de groei van Consafe Logistics. “We begrijpen dat het succes van onze klanten afhangt van meer dan alleen technologie. Het vereist een vertrouwde partner met kennis en ervaring om aan unieke behoeften te voldoen”, zegt Henk-Jan van Donkelaar, managing director Centraal-Europa bij Consafe Logistics. “Wij zijn er klaar voor om onze Belgische klanten ruim 40 jaar expertise in logistiek en lokale ondersteuning in hun eigen taal te bieden.”