Van frituurvet tot kerosine: Van Pollaert (Quatra) krijgt Voka-award

Nieuws, Mensen
Yannick De Spiegeleir
Gerald Van Pollaert (Quatra) ontvangt Voka-award
Gerald Van Pollaert (Quatra) ontvangt Voka-award © VOKA - Stefaan Van Hul

Op het eindejaarsfeest van Voka Antwerpen-Waasland heeft Gerald Van Pollaert (67) van Quatra een Lifteme Achievement Award ontvangen. Het Lokerse bedrijf zamelt frituurvetten en -oliën in om ze te verwerken tot een grondstof voor biobrandstoffen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Van frituurvet tot kerosine: Van Pollaert (Quatra) krijgt Voka-award – Flows

Van frituurvet tot kerosine: Van Pollaert (Quatra) krijgt Voka-award

Nieuws, Mensen
Yannick De Spiegeleir
Gerald Van Pollaert (Quatra) ontvangt Voka-award
Gerald Van Pollaert (Quatra) ontvangt Voka-award © VOKA - Stefaan Van Hul

Op het eindejaarsfeest van Voka Antwerpen-Waasland heeft Gerald Van Pollaert (67) van Quatra een Lifteme Achievement Award ontvangen. Het Lokerse bedrijf zamelt frituurvetten en -oliën in om ze te verwerken tot een grondstof voor biobrandstoffen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt toegang tot Flows?

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

Abonneer

Ben u al abonnee?

Login