Oud-medewerker havenkrant De Lloyd Werner Diels overleden

Nieuws, Mensen
Bart Meyvis
Werner Diels
Werner Diels © KMO Insider

Werner Diels, oud-medewerker van de voormalige Antwerpse haven- en transportkrant De Lloyd, is op zondag 22 oktober 2023 thuis in Borsbeek overleden. Diels vocht al een tweetal jaren tegen kanker. Hij werd 54 jaar.

“Werner was al een tijdje ziek en had eind augustus 2023 zijn therapie stopgezet”, zegt vriend en werkgever Patrick Moens, CEO bij KMOdynamoo & KMOinsider. “Toen De Lloyd in 2013 stopte is Diels bij ons op de salesafdeling als connection manager begonnen. Vanaf 2017, toen het medialandschap evolueerde van print- naar  contentgedreven, heb ik hem echt als mijn ‘wingman’ mogen ervaren. Door klanten wordt hij vooral gezien als iemand die heel gedreven met content en verhalen wist om te gaan. Diels stond overal waar hij kwam bekend om zijn onwrikbare vastberadenheid, zijn positiviteit, humor en warmte. Hij heeft in heel zijn professionele carrière bijzondere en nauwe klantenrelaties onderhouden”, besluit Moens.

De Lloyd

Voor Diels aan de slag ging bij KMOinsider werkte hij jarenlang voor de wekelijkse scheepvaartkrant De Lloyd, de voorloper van Flows. “We hebben heel wat jaren samengewerkt bij De Lloyd na Diels’ was overstap van Transport Echo”, zegt Flows-medewerkster Chantal De Clerck. “Diels was erg gedreven in zijn job en was daarnaast een heel warm persoon waar je een goede babbel mee kon doen. Naast een hardwerkende en gepassioneerde collega, was Diels vooral ook een echt familiemens. Zijn vrouw Nancy en kinderen Senne en Jeffrey kwamen altijd op de eerste plaats.”

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op maandag 30 oktober 2023 om 10.30 uur in Aula Chrysant van het Wilrijks crematorium. Wie een persoonlijke boodschap wil achterlaten in het online rouwregister, kan dat via deze link.

Oud-medewerker havenkrant De Lloyd Werner Diels overleden – Flows

Oud-medewerker havenkrant De Lloyd Werner Diels overleden

Nieuws, Mensen
Bart Meyvis
Werner Diels
Werner Diels © KMO Insider

Werner Diels, oud-medewerker van de voormalige Antwerpse haven- en transportkrant De Lloyd, is op zondag 22 oktober 2023 thuis in Borsbeek overleden. Diels vocht al een tweetal jaren tegen kanker. Hij werd 54 jaar.

“Werner was al een tijdje ziek en had eind augustus 2023 zijn therapie stopgezet”, zegt vriend en werkgever Patrick Moens, CEO bij KMOdynamoo & KMOinsider. “Toen De Lloyd in 2013 stopte is Diels bij ons op de salesafdeling als connection manager begonnen. Vanaf 2017, toen het medialandschap evolueerde van print- naar  contentgedreven, heb ik hem echt als mijn ‘wingman’ mogen ervaren. Door klanten wordt hij vooral gezien als iemand die heel gedreven met content en verhalen wist om te gaan. Diels stond overal waar hij kwam bekend om zijn onwrikbare vastberadenheid, zijn positiviteit, humor en warmte. Hij heeft in heel zijn professionele carrière bijzondere en nauwe klantenrelaties onderhouden”, besluit Moens.

De Lloyd

Voor Diels aan de slag ging bij KMOinsider werkte hij jarenlang voor de wekelijkse scheepvaartkrant De Lloyd, de voorloper van Flows. “We hebben heel wat jaren samengewerkt bij De Lloyd na Diels’ was overstap van Transport Echo”, zegt Flows-medewerkster Chantal De Clerck. “Diels was erg gedreven in zijn job en was daarnaast een heel warm persoon waar je een goede babbel mee kon doen. Naast een hardwerkende en gepassioneerde collega, was Diels vooral ook een echt familiemens. Zijn vrouw Nancy en kinderen Senne en Jeffrey kwamen altijd op de eerste plaats.”

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op maandag 30 oktober 2023 om 10.30 uur in Aula Chrysant van het Wilrijks crematorium. Wie een persoonlijke boodschap wil achterlaten in het online rouwregister, kan dat via deze link.