Stefaan en Nathalie openen zakenverblijf voor expats in haven van Gent

Nieuws, Mensen
Yannick De Spiegeleir
Uitbaters van 'Gare 55' Stefaan Cauwels en Nathalie Causyn
Uitbaters van ‘Gare 55’ Stefaan Cauwels en Nathalie Causyn © Valerie Clarysse

In het oude stationsgebouw van Ertvelde nabij het Kluizendok in North Sea Port Gent openen Nathalie Causyn en Stefaan Cauwels midden november 2023 ‘Gare 55’. Het gastenverblijf mikt onder meer op expats die op zoek zijn naar een overnachtingsplek dichtbij de haven.

Op maandag 13 november 2023 openen ondernemers Stefaan Cauwels en Nathalie Causyn officieel de deuren van ‘Gare 55’. Het oude treinstation van Ertvelde, een deelgemeente van Evergem, werd helemaal onder handen genomen. De naam van het gastenverblijf is een blijvende herinnering aan spoorlijn 55, de spoorverbinding tussen Gent en Terneuzen, waarlangs het voormalig station van Ertvelde is gelegen. Sinds 1961 stopt er geen enkele trein meer. Dagelijks passeren er wel nog een vijftal goederentreinen aan een rustig tempo.

Thuisgevoel

Het koppel maakt er een erezaak van om van zakelijke verblijven een unieke belevenis te maken. “We hebben zelf al heel wat ervaring met zakenreizen, waarbij de ene al beter was dan de andere”, vertelt Nathalie. “Met de inrichting van Gare 55 willen we expats, die ook voor langere tijd bij ons willen verblijven, een thuisgevoel bieden. Zo kunnen ze zich perfect in alle rust terugtrekken in hun kamer of socializen in de gemeenschappelijke ruimtes zoals de gezellige living.”

Grote groepen

Gare 55 is ook geschikt voor grotere groepen. Het gebouw heeft tien kamers en studio’s waarvan de grootste voor drie personen is geschikt. Er is een professionele keuken, een grote tafel, een zithoek met tv en een tuin. De receptie is geautomatiseerd en de gasten kunnen zelf hun drankjes uit de bar halen.

Het koppel wil zijn ligging nabij de haven van Gent nadrukkelijk uitspelen. “We liggen vlakbij het Kluizendok, de R4 en het kanaal Gent-Terneuzen. Zakenmensen die voor hun bedrijf in de haven op zoek zijn naar een uitvalsbasis kunnen vanzelfsprekend bij ons terecht. We beschikken ook over laadpalen voor elektrische wagens.”

Voor meer info en boekingen kunt u terecht op de officiële website.

Stefaan en Nathalie openen zakenverblijf voor expats in haven van Gent – Flows

Stefaan en Nathalie openen zakenverblijf voor expats in haven van Gent

Nieuws, Mensen
Yannick De Spiegeleir
Uitbaters van 'Gare 55' Stefaan Cauwels en Nathalie Causyn
Uitbaters van ‘Gare 55’ Stefaan Cauwels en Nathalie Causyn © Valerie Clarysse

In het oude stationsgebouw van Ertvelde nabij het Kluizendok in North Sea Port Gent openen Nathalie Causyn en Stefaan Cauwels midden november 2023 ‘Gare 55’. Het gastenverblijf mikt onder meer op expats die op zoek zijn naar een overnachtingsplek dichtbij de haven.

Op maandag 13 november 2023 openen ondernemers Stefaan Cauwels en Nathalie Causyn officieel de deuren van ‘Gare 55’. Het oude treinstation van Ertvelde, een deelgemeente van Evergem, werd helemaal onder handen genomen. De naam van het gastenverblijf is een blijvende herinnering aan spoorlijn 55, de spoorverbinding tussen Gent en Terneuzen, waarlangs het voormalig station van Ertvelde is gelegen. Sinds 1961 stopt er geen enkele trein meer. Dagelijks passeren er wel nog een vijftal goederentreinen aan een rustig tempo.

Thuisgevoel

Het koppel maakt er een erezaak van om van zakelijke verblijven een unieke belevenis te maken. “We hebben zelf al heel wat ervaring met zakenreizen, waarbij de ene al beter was dan de andere”, vertelt Nathalie. “Met de inrichting van Gare 55 willen we expats, die ook voor langere tijd bij ons willen verblijven, een thuisgevoel bieden. Zo kunnen ze zich perfect in alle rust terugtrekken in hun kamer of socializen in de gemeenschappelijke ruimtes zoals de gezellige living.”

Grote groepen

Gare 55 is ook geschikt voor grotere groepen. Het gebouw heeft tien kamers en studio’s waarvan de grootste voor drie personen is geschikt. Er is een professionele keuken, een grote tafel, een zithoek met tv en een tuin. De receptie is geautomatiseerd en de gasten kunnen zelf hun drankjes uit de bar halen.

Het koppel wil zijn ligging nabij de haven van Gent nadrukkelijk uitspelen. “We liggen vlakbij het Kluizendok, de R4 en het kanaal Gent-Terneuzen. Zakenmensen die voor hun bedrijf in de haven op zoek zijn naar een uitvalsbasis kunnen vanzelfsprekend bij ons terecht. We beschikken ook over laadpalen voor elektrische wagens.”

Voor meer info en boekingen kunt u terecht op de officiële website.