Flowscast: Guy Pasmans, CEO van Manuport Logistics en Porschefanaat

Video, Mensen
Julie Desmet
Guy Pasmans en Julie Desmet
Guy Pasmans en Julie Desmet © Bart Meyvis

‘Flowscast’ is terug van zomervakantie. Voor deze podcast gaat Julie Desmet in gesprek met Guy Pasmans, CEO van het Antwerpse expeditiebedrijf Manuport Logistics (MPL).

Elke week ontvangen onze redacteurs Julie Desmet of Philippe Van Dijck een boeiende gast uit de haven- en transportsector. Vandaag stellen we u de ‘Flowscast’ met Guy Pasmans, CEO van de Antwerpse forwarder MPL, voor.

MPL is al enige tijd stevig op weg om zijn wereldwijde kantorennetwerk verder uit te breiden. Onder Guy’s leiding groeide MPL uit van zo’n 30 medewerkers naar ruim 800, verspreid in 22 landen. Met ‘founding father’ van MPL Mark Smets – die op 66-jarige leeftijd is overleden – in gedachten, werkt hij samen met zijn team verder aan de strategische uitbouw van het bedrijf.

In zijn vrije tijd staat Guy bekend als een groot auto-en motorfanaat. Je ziet hem weleens ‘cruisen’ in het Antwerpse havengebied in een van zijn geliefde Porsches.

De podcast is te beluisteren via Spotify. Elke podcast is opgenomen met video, en speciaal voor onze abonnees voegen we die hier ook toe.

Heeft u eerdere afleveringen gemist? Geen probleem, u vindt hier alle podcasts op één plek. Zoals altijd zijn we op zoek naar leuke verhalen. Als u zelf voorstellen heeft, mag u ze sturen naar redactie@flows.be.

Flowscast: Guy Pasmans, CEO van Manuport Logistics en Porschefanaat – Flows

Flowscast: Guy Pasmans, CEO van Manuport Logistics en Porschefanaat

Video, Mensen
Julie Desmet
Guy Pasmans en Julie Desmet
Guy Pasmans en Julie Desmet © Bart Meyvis

‘Flowscast’ is terug van zomervakantie. Voor deze podcast gaat Julie Desmet in gesprek met Guy Pasmans, CEO van het Antwerpse expeditiebedrijf Manuport Logistics (MPL).

Elke week ontvangen onze redacteurs Julie Desmet of Philippe Van Dijck een boeiende gast uit de haven- en transportsector. Vandaag stellen we u de ‘Flowscast’ met Guy Pasmans, CEO van de Antwerpse forwarder MPL, voor.

MPL is al enige tijd stevig op weg om zijn wereldwijde kantorennetwerk verder uit te breiden. Onder Guy’s leiding groeide MPL uit van zo’n 30 medewerkers naar ruim 800, verspreid in 22 landen. Met ‘founding father’ van MPL Mark Smets – die op 66-jarige leeftijd is overleden – in gedachten, werkt hij samen met zijn team verder aan de strategische uitbouw van het bedrijf.

In zijn vrije tijd staat Guy bekend als een groot auto-en motorfanaat. Je ziet hem weleens ‘cruisen’ in het Antwerpse havengebied in een van zijn geliefde Porsches.

De podcast is te beluisteren via Spotify. Elke podcast is opgenomen met video, en speciaal voor onze abonnees voegen we die hier ook toe.

Heeft u eerdere afleveringen gemist? Geen probleem, u vindt hier alle podcasts op één plek. Zoals altijd zijn we op zoek naar leuke verhalen. Als u zelf voorstellen heeft, mag u ze sturen naar redactie@flows.be.