Flowscast: Jarell Habets (platform Shypple) verovert Belgische markt

Video, Mensen
Julie Desmet
Flowscast 9 - Jarell Habets en Julie Desmet
CEO van Shypple, Jarell Habets © Bart Meyvis

Op woensdagmiddag is er een nieuwe ‘Flowscast’. Julie Desmet gaat deze keer in gesprek met Jarell Habets, oprichter en CEO van het digitale expediteursplatform Shypple uit Rotterdam. Het bedrijf zette in 2022 voet aan wal in België.

Elke week ontvangen onze redacteurs Julie Desmet of Philippe Van Dijck een boeiende gast uit de haven- en transportsector. Vandaag stellen we u de ‘Flowscast’ met Jarell Habets voor.

Jarell Habets startte in 2016 het digitale expeditiebedrijf Shypple op. Shypple is een digitaal expediteursplatform dat bedrijven end-to-endtransparantie en controle biedt over hun volledige supplychain.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. In februari 2022 zette hij voet aan wal in België en opende hij een eerste kantoor aan de Noorderlaan in Antwerpen. Sinds de komst naar ons land wist Shypple al een aantal grote klanten te overtuigen van zijn diensten.

Jarell is een ondernemer pur sang (een van zijn grote voorbeelden is Elon Musk) en is vastberaden om de Belgische markt te veroveren. Benieuwd naar meer? De podcast is hier te beluisteren via Spotify. Elke podcast is ook opgenomen met video, en speciaal voor onze abonnees voegen we die hier ook toe.

Heeft u eerdere afleveringen gemist? Geen probleem, u vindt hier alle podcasts op één plek. We spraken bijvoorbeeld met Dirk Daems, Geert Daeleman, Liselot Paelman, Herman Croenen, Hans Cuylits, Marc Van Peel, Céline Mortier en Marc Geert.

Zoals steeds zijn we op zoek naar leuke verhalen. Als u zelf voorstellen heeft, mag u ze sturen naar redactie@flows.be.

Flowscast: Jarell Habets (platform Shypple) verovert Belgische markt – Flows

Flowscast: Jarell Habets (platform Shypple) verovert Belgische markt

Video, Mensen
Julie Desmet
Flowscast 9 - Jarell Habets en Julie Desmet
CEO van Shypple, Jarell Habets © Bart Meyvis

Op woensdagmiddag is er een nieuwe ‘Flowscast’. Julie Desmet gaat deze keer in gesprek met Jarell Habets, oprichter en CEO van het digitale expediteursplatform Shypple uit Rotterdam. Het bedrijf zette in 2022 voet aan wal in België.

Elke week ontvangen onze redacteurs Julie Desmet of Philippe Van Dijck een boeiende gast uit de haven- en transportsector. Vandaag stellen we u de ‘Flowscast’ met Jarell Habets voor.

Jarell Habets startte in 2016 het digitale expeditiebedrijf Shypple op. Shypple is een digitaal expediteursplatform dat bedrijven end-to-endtransparantie en controle biedt over hun volledige supplychain.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. In februari 2022 zette hij voet aan wal in België en opende hij een eerste kantoor aan de Noorderlaan in Antwerpen. Sinds de komst naar ons land wist Shypple al een aantal grote klanten te overtuigen van zijn diensten.

Jarell is een ondernemer pur sang (een van zijn grote voorbeelden is Elon Musk) en is vastberaden om de Belgische markt te veroveren. Benieuwd naar meer? De podcast is hier te beluisteren via Spotify. Elke podcast is ook opgenomen met video, en speciaal voor onze abonnees voegen we die hier ook toe.

Heeft u eerdere afleveringen gemist? Geen probleem, u vindt hier alle podcasts op één plek. We spraken bijvoorbeeld met Dirk Daems, Geert Daeleman, Liselot Paelman, Herman Croenen, Hans Cuylits, Marc Van Peel, Céline Mortier en Marc Geert.

Zoals steeds zijn we op zoek naar leuke verhalen. Als u zelf voorstellen heeft, mag u ze sturen naar redactie@flows.be.