Flows lanceert eerste nieuwspodcast ‘Flowscast’, beluister hem hier

Video, Mensen
Julie Desmet
Flowsredacteurs Julie Desmet en Philippe Van Dijck
Flowsredacteurs Julie Desmet en Philippe Van Dijck © Bart Meyvis

Flows biedt u elke woensdagmiddag een podcast aan: ‘Flowscast’. We laten interessante mensen die actief zijn in de wereld van transport en logistiek aan het woord en bespreken de meest relevante trends die in onze sector spelen.

Sinds de overname door de Nederlandse groep ProMedia, probeert Flows meer te zijn dan een nieuwswebsite. Met de komst van videocontent en studiogesprekken is de evolutie ingezet naar een breder mediaplatform voor de haven- en transportsector.

Uit een analyse van onze leescijfers blijkt dat er veel interesse is naar verdieping en achtergrondinformatie, in combinatie met een persoonlijke insteek. De wekelijkse weekendrubriek ‘Mensen’ met vooral persoonlijke verhalen wordt heel druk gelezen.

Daarom lanceert Flows een gloednieuwe podcast: ‘Flowscast’, een podcast gemaakt door onze redactie, vol waardevolle inzichten, trends en inspirerende persoonlijke verhalen. Steeds met de sterke journalistieke blik die u van Flows gewoon bent.

Havenberoepen

Elke week ontvangen onze redacteurs Julie Desmet of Philippe Van Dijck een boeiende of spraakmakende gast uit de haven- en transportsector. In het eerste seizoen komen ‘bijzondere havenberoepen’ aan bod. Zo zoeken we uit wat een verkeersleider doet of wat het verschil is tussen een rivier- en een zeeloods.

Dirk Daems bijt de spits af. Dirk is managing director van AGZ Port Services in Antwerpen en voorzitter van de Koninklijke Vereniging der Waterklerken Antwerpen (KVWA).

De podcast is te beluisteren via Spotify. Elke podcast is opgenomen met video, en speciaal voor onze abonnees voegen we die hier ook toe.

Zoals steeds zijn we op zoek naar leuke verhalen. Als u zelf voorstellen heeft, mag u ze sturen naar redactie@flows.be.

Flows lanceert eerste nieuwspodcast ‘Flowscast’, beluister hem hier – Flows

Flows lanceert eerste nieuwspodcast ‘Flowscast’, beluister hem hier

Video, Mensen
Julie Desmet
Flowsredacteurs Julie Desmet en Philippe Van Dijck
Flowsredacteurs Julie Desmet en Philippe Van Dijck © Bart Meyvis

Flows biedt u elke woensdagmiddag een podcast aan: ‘Flowscast’. We laten interessante mensen die actief zijn in de wereld van transport en logistiek aan het woord en bespreken de meest relevante trends die in onze sector spelen.

Sinds de overname door de Nederlandse groep ProMedia, probeert Flows meer te zijn dan een nieuwswebsite. Met de komst van videocontent en studiogesprekken is de evolutie ingezet naar een breder mediaplatform voor de haven- en transportsector.

Uit een analyse van onze leescijfers blijkt dat er veel interesse is naar verdieping en achtergrondinformatie, in combinatie met een persoonlijke insteek. De wekelijkse weekendrubriek ‘Mensen’ met vooral persoonlijke verhalen wordt heel druk gelezen.

Daarom lanceert Flows een gloednieuwe podcast: ‘Flowscast’, een podcast gemaakt door onze redactie, vol waardevolle inzichten, trends en inspirerende persoonlijke verhalen. Steeds met de sterke journalistieke blik die u van Flows gewoon bent.

Havenberoepen

Elke week ontvangen onze redacteurs Julie Desmet of Philippe Van Dijck een boeiende of spraakmakende gast uit de haven- en transportsector. In het eerste seizoen komen ‘bijzondere havenberoepen’ aan bod. Zo zoeken we uit wat een verkeersleider doet of wat het verschil is tussen een rivier- en een zeeloods.

Dirk Daems bijt de spits af. Dirk is managing director van AGZ Port Services in Antwerpen en voorzitter van de Koninklijke Vereniging der Waterklerken Antwerpen (KVWA).

De podcast is te beluisteren via Spotify. Elke podcast is opgenomen met video, en speciaal voor onze abonnees voegen we die hier ook toe.

Zoals steeds zijn we op zoek naar leuke verhalen. Als u zelf voorstellen heeft, mag u ze sturen naar redactie@flows.be.