Eveline Audenaert nieuwe communication officer bij Euroports

Nieuws, Mensen
Julie Desmet
Eveline Audenaert
Eveline Audenaert © Euroports

Eveline Audenaert is sinds augustus 2021 aan de slag als communication officer binnen de Euroports Group in Antwerpen. “Ik heb de smaak voor de haven te pakken gekregen. Het is fantastisch om bij Euroports weer aan de slag te zijn.”

Eveline Audenaert is geen onbekende bij terminaloperator Euroports. Van januari 2020 tot februari 2021 was ze er aan de slag als executive management assistant. “Ik werd voor bepaalde duur bij Euroports in de Antwerpse haven tewerkgesteld. Daar heb ik de smaak voor de haven te pakken gekregen”, vertelt ze. “Nadien ben ik nog een project in een andere sector gestart, maar ik miste de gevarieerde wereld van logistiek.”

Stoere binken

“Een tijdje keek ik de kat uit de boom. Op LinkedIn zag ik dat de functie van communication officer vrijkwam. Ik ben blij dat ik opnieuw bij Euroports kon beginnen en zal mijn mannetje wel staan tussen al die stoere binken”, lacht ze. 

Duurzaamheid

Eveline Audenaert behaalde in 2009 een bachelor in hotelmanagement. Tijdens haar studies volgde ze ook het keuzevak ‘sales en marketing’. In haar nieuwe functie is ze verantwoordelijk voor de communicatie op groepsniveau. “Euroports is in negen landen aanwezig, waaronder ook in China. Vandaar dat de communicatie gestroomlijnd moet lopen”, vertelt ze. “Daarnaast ontferm ik me over het luik ‘sustainability’. We werken een strategie uit om stap per stap meer te communiceren over de duurzaamheid van onze projecten, waarop we bijzonder trots zijn.”

Ze neemt de fakkel over van Wietse Aerden, die fulltime als marketing communications specialist bij Manuport Logistics startte. 

Julie Desmet