Flitspaal controleert voortaan tunneldosering Beverentunnel

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

De Beverentunnel op de Antwerpse linker-Scheldeoever werd recent door het Agentschap Wegen en Verkeer voorzien van een flitspaal. Die kan overtreders van de tunneldosering beboeten. Dat weet Het Laatste Nieuws. De machine moet wel nog geijkt worden en treedt in de loop van het voorjaar in werking. Dat de flitspaal nu geplaatst wordt, een week na de dodelijke botsing in de tunnel, is volgens Wegen en Vekeer toeval. Het apparaat maakt deel uit van de ’tunneldosering’, een systeem dat automatisch één rijstrook afsluit wanneer in de tunnel file wordt gedetecteerd. De flitspaal maakt gebruik van dezelfde technologie die ook wordt gebruikt om roodrijders te klissen. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Flitspaal controleert voortaan tunneldosering Beverentunnel – Flows

Flitspaal controleert voortaan tunneldosering Beverentunnel

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

De Beverentunnel op de Antwerpse linker-Scheldeoever werd recent door het Agentschap Wegen en Verkeer voorzien van een flitspaal. Die kan overtreders van de tunneldosering beboeten. Dat weet Het Laatste Nieuws. De machine moet wel nog geijkt worden en treedt in de loop van het voorjaar in werking. Dat de flitspaal nu geplaatst wordt, een week na de dodelijke botsing in de tunnel, is volgens Wegen en Vekeer toeval. Het apparaat maakt deel uit van de ’tunneldosering’, een systeem dat automatisch één rijstrook afsluit wanneer in de tunnel file wordt gedetecteerd. De flitspaal maakt gebruik van dezelfde technologie die ook wordt gebruikt om roodrijders te klissen. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt toegang tot Flows?

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

Abonneer

Ben u al abonnee?

Login