Jungheinrich luidt met e-heftruck begin van einde dieselheftruck in

Nieuws, Mensen
Koen Heinen

De wereldprimeur werd bekendgemaakt op de ‘Innovations & Highlights’-persconferentie van de groep in Hamburg. De nieuwe heftruck moet volgens Christian Erlach, lid van de raad van bestuur en verantwoordelijk voor Sales, een brug bouwen tussen de dieselheftruck en de elektrische heftruck. “De EFG P30i combineert de kracht, de robuustheid en het rijcomfort van een verbrandingsmotor met de zuinigheid en het emissieloze presteren van een elektrische heftruck. Wat energie-efficiëntie, ergonomie en duurzaamheid betreft, zet de P30i een nieuwe standaard en moet die het begin van het einde van de dieselheftruck inluiden”, zei Erlach. Hij verwacht dat tegen 2025 80% van alle heftrucks met li-ionbatterijen zullen uitgerust zijn.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Jungheinrich luidt met e-heftruck begin van einde dieselheftruck in – Flows

Jungheinrich luidt met e-heftruck begin van einde dieselheftruck in

Nieuws, Mensen
Koen Heinen

De wereldprimeur werd bekendgemaakt op de ‘Innovations & Highlights’-persconferentie van de groep in Hamburg. De nieuwe heftruck moet volgens Christian Erlach, lid van de raad van bestuur en verantwoordelijk voor Sales, een brug bouwen tussen de dieselheftruck en de elektrische heftruck. “De EFG P30i combineert de kracht, de robuustheid en het rijcomfort van een verbrandingsmotor met de zuinigheid en het emissieloze presteren van een elektrische heftruck. Wat energie-efficiëntie, ergonomie en duurzaamheid betreft, zet de P30i een nieuwe standaard en moet die het begin van het einde van de dieselheftruck inluiden”, zei Erlach. Hij verwacht dat tegen 2025 80% van alle heftrucks met li-ionbatterijen zullen uitgerust zijn.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt toegang tot Flows?

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

Abonneer

Ben u al abonnee?

Login