Boris Lohmüller nieuwe topman van CHEP voor de Benelux

Nieuws, Mensen
Yannick De Spiegeleir
Boris Lohmüller
Boris Lohmüller © CHEP

CHEP Benelux, aanbieder van supplychainoplossingen en marktleider in palletpooling, stelt Boris Lohmüller aan als nieuwe country general manager. Lohmüller was tot voor kort actief bij CHEP Duitsland.

Boris Lohmüller heeft een brede achtergrond in retail en consumer goods. Hij bekleedde de afgelopen vijftien jaar verschillende commerciële leidinggevende functies binnen CHEP Duitsland. In zijn vorige functie was hij actief als commercieel directeur en was hij mede-verantwoordelijk voor de Duitse verkoopstrategie.

Efficiënt en duurzaam

“Ik kijk er enorm naar uit om met het Benelux-team samen te werken om onze positie in de markt verder uit te bouwen. Als ruggengraat van de toeleveringsketen en met ons duurzame bedrijfsmodel willen we meer bedrijven overtuigen om met ons samen te werken. We zijn ervan overtuigd dat we toegevoegde waarde kunnen bieden aan onze klanten, zowel op het gebied van efficiëntie in de toeleveringsketen als op het gebied van duurzaamheid”, zegt Lohmüller.

Naast het opstarten van innovatieve projecten en het belang van circulaire economie op de kaart zetten, heeft hij ook als doelstelling om jong talent aan te trekken in de logistieke sector. “Naar jong talent toe willen we CHEP introduceren als een geweldige werkgever die duurzaamheid uitademt, van productieproces tot werkplek”, zegt hij.

Voorganger

Lohmüller volgt Vanessa Stark op die de customer experience-afdeling zal leiden binnen Europa om de klantbeleving te vergroten in alle Europese landen waar CHEP actief is.

Verhuur

Het logistieke bedrijf CHEP verkoopt zijn pallets en containers niet, maar verhuurt ze aan producenten die ze delen en hergebruiken. Die manier van werken staat bekend als ‘pooling’. Het businessmodel is gebaseerd op de principes van de circulaire economie. CHEP claimt dan ook een pionier te zijn in de circulaire economie, sinds zijn oprichting meer dan 70 jaar geleden. In de Benelux bestaat CHEP al 45 jaar.

Boris Lohmüller nieuwe topman van CHEP voor de Benelux – Flows

Boris Lohmüller nieuwe topman van CHEP voor de Benelux

Nieuws, Mensen
Yannick De Spiegeleir
Boris Lohmüller
Boris Lohmüller © CHEP

CHEP Benelux, aanbieder van supplychainoplossingen en marktleider in palletpooling, stelt Boris Lohmüller aan als nieuwe country general manager. Lohmüller was tot voor kort actief bij CHEP Duitsland.

Boris Lohmüller heeft een brede achtergrond in retail en consumer goods. Hij bekleedde de afgelopen vijftien jaar verschillende commerciële leidinggevende functies binnen CHEP Duitsland. In zijn vorige functie was hij actief als commercieel directeur en was hij mede-verantwoordelijk voor de Duitse verkoopstrategie.

Efficiënt en duurzaam

“Ik kijk er enorm naar uit om met het Benelux-team samen te werken om onze positie in de markt verder uit te bouwen. Als ruggengraat van de toeleveringsketen en met ons duurzame bedrijfsmodel willen we meer bedrijven overtuigen om met ons samen te werken. We zijn ervan overtuigd dat we toegevoegde waarde kunnen bieden aan onze klanten, zowel op het gebied van efficiëntie in de toeleveringsketen als op het gebied van duurzaamheid”, zegt Lohmüller.

Naast het opstarten van innovatieve projecten en het belang van circulaire economie op de kaart zetten, heeft hij ook als doelstelling om jong talent aan te trekken in de logistieke sector. “Naar jong talent toe willen we CHEP introduceren als een geweldige werkgever die duurzaamheid uitademt, van productieproces tot werkplek”, zegt hij.

Voorganger

Lohmüller volgt Vanessa Stark op die de customer experience-afdeling zal leiden binnen Europa om de klantbeleving te vergroten in alle Europese landen waar CHEP actief is.

Verhuur

Het logistieke bedrijf CHEP verkoopt zijn pallets en containers niet, maar verhuurt ze aan producenten die ze delen en hergebruiken. Die manier van werken staat bekend als ‘pooling’. Het businessmodel is gebaseerd op de principes van de circulaire economie. CHEP claimt dan ook een pionier te zijn in de circulaire economie, sinds zijn oprichting meer dan 70 jaar geleden. In de Benelux bestaat CHEP al 45 jaar.