Blue Line Logistics test ‘Zulu’ in Parijs voor Olympische Spelen

Nieuws, Mensen
Koen Heinen

In Parijs zijn eind vorig jaar al de bouwwerken gestart voor het atletendorp voor de Olympische en de Paralympische Spelen die in 2024 in de Franse hoofdstad plaatsvinden. De Seine speelde blijkbaar al een belangrijke rol bij de kandidatuur voor de Spelen. De Franse overheid, de bouwheer voor het Olympisch park Solideo, de Franse waterwegbeheerder VNF en Haropa – waarin de havens van Le Havre, Rouen en Parijs – gegroepeerd zijn, hebben nu een partnership gesloten voor de binnenvaartlogistiek voor het project. Zo zullen alle bouwmaterialen en alle bouwafval van en naar de werven in Saint-Denis, Saint-Ouen en het Ile-Saint-Denis over het water vervoerd worden. Het is de ambitie om van de Olympische Spelen in 2024 de eerste emissieneutrale spelen te maken.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Blue Line Logistics test ‘Zulu’ in Parijs voor Olympische Spelen – Flows

Blue Line Logistics test ‘Zulu’ in Parijs voor Olympische Spelen

Nieuws, Mensen
Koen Heinen

In Parijs zijn eind vorig jaar al de bouwwerken gestart voor het atletendorp voor de Olympische en de Paralympische Spelen die in 2024 in de Franse hoofdstad plaatsvinden. De Seine speelde blijkbaar al een belangrijke rol bij de kandidatuur voor de Spelen. De Franse overheid, de bouwheer voor het Olympisch park Solideo, de Franse waterwegbeheerder VNF en Haropa – waarin de havens van Le Havre, Rouen en Parijs – gegroepeerd zijn, hebben nu een partnership gesloten voor de binnenvaartlogistiek voor het project. Zo zullen alle bouwmaterialen en alle bouwafval van en naar de werven in Saint-Denis, Saint-Ouen en het Ile-Saint-Denis over het water vervoerd worden. Het is de ambitie om van de Olympische Spelen in 2024 de eerste emissieneutrale spelen te maken.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt toegang tot Flows?

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

Abonneer

Ben u al abonnee?

Login