Leerstoel Dennie Lockefeer zet in op capaciteit containerbinnenvaart

Nieuws, Mensen
Koen Heinen

Het idee van een leerstoel werd door prof. Dr. Christa Sys (UAntwerpen (UA)/department of Transport and Regional Economics (TPR)) gelanceerd naar aanleiding van een herdenkingsplechtigheid voor Dennie Lockefeer. Om de leerstoel mogelijk te maken, werden sponsors gezocht én gevonden. De stuurgroep bestaat uit vertegenwoordigers van de vier gouden sponsors – Montea, De Vlaamse Waterweg, PSA en de Antwerpse Scheepvaartvereniging (ASV) –  en verder Jo Van Moer (foto vijfde van links) en Yves Hebb (zesde van links) van Van Moer Logistics, de promotoren prof. Dr. Christa Sys (derde van links) en prof. Dr. Thierry Vanelslander (vijfde van links) – beiden van de Universiteit Antwerpen (UA/TPR) – en Dimitry Beuckelaers (vierde van links), coördinator Universiteitsfonds Antwerpen. Montea werd vrijdag vertegenwoordigd door Peter Demuynck (uiterst rechts). Voor PSA waren Sabine Corluy (tweede links) en Francis De Ruytter (tweede van rechts) aanwezig en was managing director Jan Van Mossevelde verontschuldigd. Voor De Vlaamse Waterweg was gedelegeerd bestuurder ir. Chris Danckaerts (uiterst links) aanwezig. Voor de ASV zat Ton Verbeke (derde van rechts), Director Ocean Network Express (Europe) Ltd. Belgium Branch, in de stuurgroep en was algemeen directeur Eddy Wouters verontschuldigd.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Leerstoel Dennie Lockefeer zet in op capaciteit containerbinnenvaart – Flows

Leerstoel Dennie Lockefeer zet in op capaciteit containerbinnenvaart

Nieuws, Mensen
Koen Heinen

Het idee van een leerstoel werd door prof. Dr. Christa Sys (UAntwerpen (UA)/department of Transport and Regional Economics (TPR)) gelanceerd naar aanleiding van een herdenkingsplechtigheid voor Dennie Lockefeer. Om de leerstoel mogelijk te maken, werden sponsors gezocht én gevonden. De stuurgroep bestaat uit vertegenwoordigers van de vier gouden sponsors – Montea, De Vlaamse Waterweg, PSA en de Antwerpse Scheepvaartvereniging (ASV) –  en verder Jo Van Moer (foto vijfde van links) en Yves Hebb (zesde van links) van Van Moer Logistics, de promotoren prof. Dr. Christa Sys (derde van links) en prof. Dr. Thierry Vanelslander (vijfde van links) – beiden van de Universiteit Antwerpen (UA/TPR) – en Dimitry Beuckelaers (vierde van links), coördinator Universiteitsfonds Antwerpen. Montea werd vrijdag vertegenwoordigd door Peter Demuynck (uiterst rechts). Voor PSA waren Sabine Corluy (tweede links) en Francis De Ruytter (tweede van rechts) aanwezig en was managing director Jan Van Mossevelde verontschuldigd. Voor De Vlaamse Waterweg was gedelegeerd bestuurder ir. Chris Danckaerts (uiterst links) aanwezig. Voor de ASV zat Ton Verbeke (derde van rechts), Director Ocean Network Express (Europe) Ltd. Belgium Branch, in de stuurgroep en was algemeen directeur Eddy Wouters verontschuldigd.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt toegang tot Flows?

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

Abonneer

Ben u al abonnee?

Login