Aannemer Oosterweelwerken bouwt aanmeerplek voor transport over water

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

De aannemers achter de Oosterweelwerken kiezen resoluut voor het water als aanvoerkanaal voor hun ruwe bouwstoffen. Over een periode van 4 jaar worden 270.000 m³ grond en 600.000 ton betongranulaten aangevoerd over water. Omgerekend zijn dat volgens Lantis 34.000 vrachtwagens die van de weg worden gehaald. 

Het platform bevindt zich op de Beatrijslaan, ten zuiden van de Kennedytunnel, op de grens van Linkeroever met Burcht. De aanleg ervan start vandaag 19 augustus. Concreet: van maandag 19 augustus tot zaterdag 24 augustus vinden voorbereidende werkzaamheden plaats. De aannemer legt de oprijzone van de Beatrijslaan naar het platform aan en brengt het nodige materiaal ter plaatse.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Aannemer Oosterweelwerken bouwt aanmeerplek voor transport over water – Flows

Aannemer Oosterweelwerken bouwt aanmeerplek voor transport over water

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

De aannemers achter de Oosterweelwerken kiezen resoluut voor het water als aanvoerkanaal voor hun ruwe bouwstoffen. Over een periode van 4 jaar worden 270.000 m³ grond en 600.000 ton betongranulaten aangevoerd over water. Omgerekend zijn dat volgens Lantis 34.000 vrachtwagens die van de weg worden gehaald. 

Het platform bevindt zich op de Beatrijslaan, ten zuiden van de Kennedytunnel, op de grens van Linkeroever met Burcht. De aanleg ervan start vandaag 19 augustus. Concreet: van maandag 19 augustus tot zaterdag 24 augustus vinden voorbereidende werkzaamheden plaats. De aannemer legt de oprijzone van de Beatrijslaan naar het platform aan en brengt het nodige materiaal ter plaatse.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login