Pascale De Mieter: van stewardess tot CEO Coastair Cargo

Nieuws, Mensen
Melanie De Vrieze

De kersverse CEO zal de structuur tussen de verschillende firma’s van Coastair Cargo uittekenen. Naast de chartervluchten verzorgt Coastair Cargo ook luchtvrachten met de eigen luchtvaartmaatschappij Imperial Cargo naar Ghana, Nigeria en Zuid-Afrika. “We richtten ook een supervisiebedrijf op om neutraal ‘high value’-zendingen op te volgen bij vertrek of aankomst in de Benelux”, legt Pascale De Mieter uit. “Hiermee helpen we onze klanten tijd winnen zodat zij zich op hun kernactiviteiten kunnen concentreren.” Recent opende Coastair Cargo een tweedelijnswarehouse op Liege Airport, om de import af te breken en de export op te bouwen. “Dat behoort ook tot onze uitbreiding.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Pascale De Mieter: van stewardess tot CEO Coastair Cargo – Flows

Pascale De Mieter: van stewardess tot CEO Coastair Cargo

Nieuws, Mensen
Melanie De Vrieze

De kersverse CEO zal de structuur tussen de verschillende firma’s van Coastair Cargo uittekenen. Naast de chartervluchten verzorgt Coastair Cargo ook luchtvrachten met de eigen luchtvaartmaatschappij Imperial Cargo naar Ghana, Nigeria en Zuid-Afrika. “We richtten ook een supervisiebedrijf op om neutraal ‘high value’-zendingen op te volgen bij vertrek of aankomst in de Benelux”, legt Pascale De Mieter uit. “Hiermee helpen we onze klanten tijd winnen zodat zij zich op hun kernactiviteiten kunnen concentreren.” Recent opende Coastair Cargo een tweedelijnswarehouse op Liege Airport, om de import af te breken en de export op te bouwen. “Dat behoort ook tot onze uitbreiding.”

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt toegang tot Flows?

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

Abonneer

Ben u al abonnee?

Login