Antwerpen en Rotterdam hameren op hun economisch belang voor Europa

Nieuws, Logistiek
Michiel Leen

Het event ‘The Added Value of Ports’, dat gisterenavond woensdag 11 september in Brussel plaatsvond, is een opmerkelijke gezamenlijke demarche van de havens van Antwerpen en Rotterdam. Enkele zwaargewichten uit haven en politiek zakten naar Brussel af: onder andere Henrik Hololei (directeur-generaal voor Mobiliteit en Transport van de Europese Commissie), Christian Holzleitner (directie Klimaat van de Europese Commissie), Jacques Vandermeiren (CEO Havenbedrijf Antwerpen) en Ronald Paul (COO Havenbedrijf Rotterdam). Doel van deze bijeenkomst was om de nieuwe Europese Commissie en Europarlementariërs te wijzen op de economische betekenis van beide havens en op de bijdrage die havens kunnen leveren aan het toekomstig Europees beleid op het gebied van handel, transport en industrie.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00275,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Student 0,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor studenten en docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
325,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf 480,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.