Binnenschip voorheen genaamd ‘Vlaanderen XIX’: hoger bod mogelijk

Nieuws, Douane
Charlotte De Noose
'Vlaanderen XIX'
‘Vlaanderen XIX’ © GSK Brokers

(Mededeling) Het binnenschip voorheen genaamd ‘Vlaanderen XIX’ werd op woensdag 19 mei 2021 onder voorbehoud van hoger bod verkocht. Tot en met 3 juni 2021 kan iedereen een hoger bod doen van 6.200 euro.

Openbare en gerechtelijke verkoop van het binnenschip voorheen genaamd ‘Vlaanderen XIX’ met alle toebehoren. Mogelijkheid tot hoger bod.

IMO: 7704552
Bouwjaar: 1978 
Lengte: 99,9 meter
Breedte: 18,5 meter
Vlag: Frankrijk [FR]

Op woensdag 19 mei 2021 ging Eric Hooft, gerechtsdeurwaarder te Boom, met kantoor in de Antwerpsestraat 67, over tot de openbare en gerechtelijke verkoop van het binnenschip voorheen genaamd ‘Vlaanderen XIX’. Onder voorbehoud van hoger bod werd het schip verkocht voor 340.000 euro.

Recht op hoger bod tot en met 3 juni

Iedereen heeft gedurende vijftien dagen na deze toewijzing, dit wil zeggen tot en met 3 juni 2021, het recht een hoger bod te doen ten bedrage van 6.200 euro.

Dat bedrag moet op het kantoor van de gerechtsdeurwaarder in consignatie worden gegeven op het tijdstip van het hoger bod, dat bij deurwaardersexploot aan de gerechtsdeurwaarder moet worden betekend.

Voor alle inlichtingen:
AJO Gerechtsdeurwaarders
03 259 00 70
info@ajogdw.be

[[{“fid”:”25989″,”view_mode”:”original_size”,”fields”:{“format”:”original_size”,”field_image_copyright[und][0][value]”:””,”field_image_caption[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”original_size”,”field_image_copyright[und][0][value]”:””,”field_image_caption[und][0][value]”:””}},”link_text”:null,”attributes”:{“class”:”media-element file-original-size”,”data-delta”:”1″}}]]