Truck- en Tankcleaning Tack herschikt site Zeebrugge

Nieuws, Wegtransport
Roel Jacobus
Truck- en Tankcleaning Tack (TTT) in Zeebrugge
Truck- en Tankcleaning Tack (TTT) in Zeebrugge © Tack Tankcleaning

Truck- en Tankcleaning Tack vraagt voor zijn vestiging in Zeebrugge een vergunning om zijn reparatieafdeling te verplaatsen. De verhuis naar een groter gebouw zal meer manoeuvreerruimte bieden.

Het openbaar onderzoek voor een vergunningsaanvraag van Truck- en Tankcleaning Tack (TTT) in de Koggenstraat op de Transportzone in Zeebrugge loopt van 22 februari tot 22 maart 2024. Het bedrijf wenst op het naburige perceel een gebouw te huren om de huidige ‘repair-’ of reparatieafdeling in onder te brengen.

In de toelichtende nota wordt gewezen op het voordeel van het grotere gebouw voor meer manoeuvreerruimte. De vrijgekomen plaats in de huidige repair zal gebruikt worden om extra tankcontainers zonder GHS-gevaarsymbolen in onder te brengen.

Tankwagens en -containers

TTT exploiteert sinds 1991 in Zeebrugge een inrichting voor het reinigen van tankwagens en tankcontainers en een containerdepot. In 2003 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie. De activiteiten omvatten het in- en uitwendig reinigen (cleaning) van tankcontainers, tankwagens en bulkwagens; verhuur en stockage van tankcontainers (ISO-tanks); opwarmen van tankcontainers en tankwagens; herstellen, onderhouden en behandelen van lege en volle containers. Er werken 21 mensen en er is plaats voor 370 tankcontainers.

Het hoofdkantoor van TTT werd eind jaren ’60 opgericht door de familie Tack in Oostrozebeke. Daar worden eveneens trucks en tanks gereinigd en bijkomend afvalwater van derden verwerkt.

Truck- en Tankcleaning Tack herschikt site Zeebrugge – Flows

Truck- en Tankcleaning Tack herschikt site Zeebrugge

Nieuws, Wegtransport
Roel Jacobus
Truck- en Tankcleaning Tack (TTT) in Zeebrugge
Truck- en Tankcleaning Tack (TTT) in Zeebrugge © Tack Tankcleaning

Truck- en Tankcleaning Tack vraagt voor zijn vestiging in Zeebrugge een vergunning om zijn reparatieafdeling te verplaatsen. De verhuis naar een groter gebouw zal meer manoeuvreerruimte bieden.

Het openbaar onderzoek voor een vergunningsaanvraag van Truck- en Tankcleaning Tack (TTT) in de Koggenstraat op de Transportzone in Zeebrugge loopt van 22 februari tot 22 maart 2024. Het bedrijf wenst op het naburige perceel een gebouw te huren om de huidige ‘repair-’ of reparatieafdeling in onder te brengen.

In de toelichtende nota wordt gewezen op het voordeel van het grotere gebouw voor meer manoeuvreerruimte. De vrijgekomen plaats in de huidige repair zal gebruikt worden om extra tankcontainers zonder GHS-gevaarsymbolen in onder te brengen.

Tankwagens en -containers

TTT exploiteert sinds 1991 in Zeebrugge een inrichting voor het reinigen van tankwagens en tankcontainers en een containerdepot. In 2003 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie. De activiteiten omvatten het in- en uitwendig reinigen (cleaning) van tankcontainers, tankwagens en bulkwagens; verhuur en stockage van tankcontainers (ISO-tanks); opwarmen van tankcontainers en tankwagens; herstellen, onderhouden en behandelen van lege en volle containers. Er werken 21 mensen en er is plaats voor 370 tankcontainers.

Het hoofdkantoor van TTT werd eind jaren ’60 opgericht door de familie Tack in Oostrozebeke. Daar worden eveneens trucks en tanks gereinigd en bijkomend afvalwater van derden verwerkt.