Scania biedt de beste elektrische oplossing voor uw bedrijf

Partnercontent, Wegtransport
Buiten verantwoordelijkheid redactie
Scania-vrachtwagens
Scania-vrachtwagens © Scania

Goede voorbereiding is het halve werk, zo ook bij elektrische voertuigen. Scania denkt graag met u mee en samen gaan we aan de slag om uw elektrische oplossing tot een realisatie te brengen. Zo bent u voorbereid op de toekomst.

Ons aanbod van 100% elektrische en (plug-in) hybride vrachtwagens is klaar om uw wagenpark te versterken, maar bent u dat al?

Duurzaam rijden en brandstofkosten besparen

Welke duurzaamheidsdoelstelling heeft u? Wilt u bijvoorbeeld volledig elektrisch kunnen opereren of heeft u CO2-reductie in gedachten? Of wilt u juist besparen op de kosten van brandstof? Dat zijn enkele vragen die terugkomen bij de overweging om uw wagenpark te elektrificeren.

Is uw toekomstvisie om op een grootschalige manier gebruik te maken van elektrische transportoplossingen? Of wilt u juist klein beginnen? Beide antwoorden hebben invloed op zowel de laadinfrastructuur als het elektriciteitsnetwerk en de systemen die aangelegd worden.

Wij begrijpen dat dit een complexe uitdaging is voor uw bedrijf.

Daarom helpen we u graag een handje. Voor een deskundige analyse met persoonlijk advies, staan de e-Mobility Adviseurs van Scania voor u klaar. Contacteer ons voor een persoonlijk actieplan gebaseerd op uw situatie.

Subsidie

Vlaanderen Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) steunt via de ecologiepremie+ ondernemingen voor ecologie-investeringen uit een limitatieve technologieënlijst. Alleen investeringen die voorkomen op de limitatieve lijst van gestandaardiseerde ecologie-technologieën komen in aanmerking.  Concreet gaat het om:

  • Elektrische vrachtwagens en bussen;
  • Vrachtwagens met een brandstofcel op waterstof;
  • Dual-fuel motoren (waterstof-diesel) voor vrachtwagens en containerliften.

Bekijk onze overzichtspagina voor alle actuele criteria omtrent de subsidie.

Check laadsystemen

Wie overstapt op elektrisch transport, moet nadenken over de laadinfrastructuur op het bedrijventerrein. Scania helpt u voorafgaande aan de overstap op elektrisch rijden bij het analyseren van uw mogelijkheden en brengt dit voor u in kaart. Zowel het selecteren van efficiënte hardware, als het berekenen van de totale kosten, helpen u om de juiste beslissingen voor uw wagenpark te maken.

Na de installatie van de gekozen systemen, kunt u via monitoring, afstemming en gepland laden de juiste laadcapaciteiten te kiezen. Zo creëert u een optimaal laadsysteem voor iedere benodigde aansluiting.

Uiteraard is Scania de gerenommeerde partner die u kan helpen met het financieren en u adviseert over de aanschaf, aanleg en onderhoud van uw elektrische laadsystemen.

Wilt u ook de juiste laadoplossing vinden omdat u de overstap op elektrificatie overweegt? Ervaar dan de mogelijkheden van opladen voor uw bedrijf. Klik hier.

 

Scania-vrachtwagen
Scania-vrachtwagen

Wat u dient te onthouden:

  • Gebruikmaken van elektrisch transport is minder belastend voor het milieu.
  • Elektrisch rijden is anders dan rijden met een dieselvoertuig. Elektrisch rijden brengt ook andere oplossingen en een eigen kostenplaatje met zich mee
  • Chauffeurstrainingen zijn essentieel om alle ins en outs van het voertuig beter te leren kennen. Ook handig om zelf de nodige kennis in huis te halen, alvorens u gaat rijden met een elektrisch voertuig
  • Denk vooraf goed na over de mogelijkheden en inrichting van de laadinfrastructuur, Scania ondersteunt u graag met een persoonlijk adviesplan
  • Het aanvragen van subsidies kunt u uitbesteden aan de e-Mobility Adviseurs van Scania

Laat onze E-Mobility experts u adviseren en contact met u opnemen voor een vrijblijvend gesprek: klik hier.

www.scania.be > Scania E-Mobility

#scania #takecharge #prepareforthefuture

Scania biedt de beste elektrische oplossing voor uw bedrijf – Flows

Scania biedt de beste elektrische oplossing voor uw bedrijf

Partnercontent, Wegtransport
Buiten verantwoordelijkheid redactie
Scania-vrachtwagens
Scania-vrachtwagens © Scania

Goede voorbereiding is het halve werk, zo ook bij elektrische voertuigen. Scania denkt graag met u mee en samen gaan we aan de slag om uw elektrische oplossing tot een realisatie te brengen. Zo bent u voorbereid op de toekomst.

Ons aanbod van 100% elektrische en (plug-in) hybride vrachtwagens is klaar om uw wagenpark te versterken, maar bent u dat al?

Duurzaam rijden en brandstofkosten besparen

Welke duurzaamheidsdoelstelling heeft u? Wilt u bijvoorbeeld volledig elektrisch kunnen opereren of heeft u CO2-reductie in gedachten? Of wilt u juist besparen op de kosten van brandstof? Dat zijn enkele vragen die terugkomen bij de overweging om uw wagenpark te elektrificeren.

Is uw toekomstvisie om op een grootschalige manier gebruik te maken van elektrische transportoplossingen? Of wilt u juist klein beginnen? Beide antwoorden hebben invloed op zowel de laadinfrastructuur als het elektriciteitsnetwerk en de systemen die aangelegd worden.

Wij begrijpen dat dit een complexe uitdaging is voor uw bedrijf.

Daarom helpen we u graag een handje. Voor een deskundige analyse met persoonlijk advies, staan de e-Mobility Adviseurs van Scania voor u klaar. Contacteer ons voor een persoonlijk actieplan gebaseerd op uw situatie.

Subsidie

Vlaanderen Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) steunt via de ecologiepremie+ ondernemingen voor ecologie-investeringen uit een limitatieve technologieënlijst. Alleen investeringen die voorkomen op de limitatieve lijst van gestandaardiseerde ecologie-technologieën komen in aanmerking.  Concreet gaat het om:

  • Elektrische vrachtwagens en bussen;
  • Vrachtwagens met een brandstofcel op waterstof;
  • Dual-fuel motoren (waterstof-diesel) voor vrachtwagens en containerliften.

Bekijk onze overzichtspagina voor alle actuele criteria omtrent de subsidie.

Check laadsystemen

Wie overstapt op elektrisch transport, moet nadenken over de laadinfrastructuur op het bedrijventerrein. Scania helpt u voorafgaande aan de overstap op elektrisch rijden bij het analyseren van uw mogelijkheden en brengt dit voor u in kaart. Zowel het selecteren van efficiënte hardware, als het berekenen van de totale kosten, helpen u om de juiste beslissingen voor uw wagenpark te maken.

Na de installatie van de gekozen systemen, kunt u via monitoring, afstemming en gepland laden de juiste laadcapaciteiten te kiezen. Zo creëert u een optimaal laadsysteem voor iedere benodigde aansluiting.

Uiteraard is Scania de gerenommeerde partner die u kan helpen met het financieren en u adviseert over de aanschaf, aanleg en onderhoud van uw elektrische laadsystemen.

Wilt u ook de juiste laadoplossing vinden omdat u de overstap op elektrificatie overweegt? Ervaar dan de mogelijkheden van opladen voor uw bedrijf. Klik hier.

 

Scania-vrachtwagen
Scania-vrachtwagen

Wat u dient te onthouden:

  • Gebruikmaken van elektrisch transport is minder belastend voor het milieu.
  • Elektrisch rijden is anders dan rijden met een dieselvoertuig. Elektrisch rijden brengt ook andere oplossingen en een eigen kostenplaatje met zich mee
  • Chauffeurstrainingen zijn essentieel om alle ins en outs van het voertuig beter te leren kennen. Ook handig om zelf de nodige kennis in huis te halen, alvorens u gaat rijden met een elektrisch voertuig
  • Denk vooraf goed na over de mogelijkheden en inrichting van de laadinfrastructuur, Scania ondersteunt u graag met een persoonlijk adviesplan
  • Het aanvragen van subsidies kunt u uitbesteden aan de e-Mobility Adviseurs van Scania

Laat onze E-Mobility experts u adviseren en contact met u opnemen voor een vrijblijvend gesprek: klik hier.

www.scania.be > Scania E-Mobility

#scania #takecharge #prepareforthefuture