Koffiekoeken en een warm vuurtje voor truckers bij SSC Consolidation

Nieuws, Transport
Michiel Leen

“We doen vaak evenementen voor onze klanten, maar de chauffeurs worden vaak vergeten”, zegt Sylvia Lathouwers van SSC. “Daarom besloten we enkele jaren geleden hen af en toe in de bloemetjes te zetten. In het begin deden we dat met een ‘Dag van de Chauffeur’, maar vanaf dit jaar gaan we voor de ‘Week van de Chauffeur’ en houden we drie dagen lang acties. Op die manier bereiken we meer mensen, uiteraard.” Bij de actie van dinsdag kwamen er zo’n 85 chauffeurs over de vloer, donderdag was het iets rustiger met een zeventigtal gasten.

De chauffeurs worden onthaald op koffie en koeken, of warme soep en hotdogs. Onder de luifel brandt ook een warm vuurtje. Tegelijkertijd worden de vrachtrijders bevraagd over hun tevredenheid en kunnen ze suggesties doen voor verbetering van de afhandeling. “Dat leverde in het verleden al resultaat op”, zegt Lathouwers. “Zo kunnen de chauffeurs tijdens het wachten goedkoop koffie krijgen en kwam er een snelloket voor kleine ladingen, zodat een chauffeur die hier maar een of twee paletten moet komen afzetten, niet meer hoeft aan te schuiven.” 

Michiel Leen 

Koffiekoeken en een warm vuurtje voor truckers bij SSC Consolidation – Flows

Koffiekoeken en een warm vuurtje voor truckers bij SSC Consolidation

Nieuws, Wegtransport
Michiel Leen

“We doen vaak evenementen voor onze klanten, maar de chauffeurs worden vaak vergeten”, zegt Sylvia Lathouwers van SSC. “Daarom besloten we enkele jaren geleden hen af en toe in de bloemetjes te zetten. In het begin deden we dat met een ‘Dag van de Chauffeur’, maar vanaf dit jaar gaan we voor de ‘Week van de Chauffeur’ en houden we drie dagen lang acties. Op die manier bereiken we meer mensen, uiteraard.” Bij de actie van dinsdag kwamen er zo’n 85 chauffeurs over de vloer, donderdag was het iets rustiger met een zeventigtal gasten.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Profiteer deze maand van 40% korting op een Flows abonnement en lees Flows voor slechts 17,40 29,00 per maand.

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login