Molenbergnatie: “Zijderoute weinig zinvol voor koffie uit Vietnam”

Nieuws, Transport
Koen Heinen

De nieuwe Zijderoute heeft in West-Europa al vertakkingen tot in het Verenigd Koninkrijk en Spanje, en de reikwijdte deint nu ook uit in Zuidoost-Azië. Het aantal treinverbindingen tussen China en Europa groeit gestaag. Eind september is in het Chinese Chongqing een eerste trein vertrokken met textiel uit Vietnam en ook Thailand wil van de spoorroute gebruikmaken. De goederen worden over de weg vanuit Vietnam naar Chongqing vervoerd en reizen van daaruit verder met de trein tot Duisburg. De hele weg-/spoorverbinding neemt twintig dagen in beslag. Sinds vorig jaar zijn regelmatige wegvervoerverbindingen tussen beide landen en China tot stand gekomen voor de export van onder meer fruit, rijst en hout, en de import van auto-onderdelen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Molenbergnatie: “Zijderoute weinig zinvol voor koffie uit Vietnam” – Flows

Molenbergnatie: “Zijderoute weinig zinvol voor koffie uit Vietnam”

Nieuws, Wegtransport
Koen Heinen

De nieuwe Zijderoute heeft in West-Europa al vertakkingen tot in het Verenigd Koninkrijk en Spanje, en de reikwijdte deint nu ook uit in Zuidoost-Azië. Het aantal treinverbindingen tussen China en Europa groeit gestaag. Eind september is in het Chinese Chongqing een eerste trein vertrokken met textiel uit Vietnam en ook Thailand wil van de spoorroute gebruikmaken. De goederen worden over de weg vanuit Vietnam naar Chongqing vervoerd en reizen van daaruit verder met de trein tot Duisburg. De hele weg-/spoorverbinding neemt twintig dagen in beslag. Sinds vorig jaar zijn regelmatige wegvervoerverbindingen tussen beide landen en China tot stand gekomen voor de export van onder meer fruit, rijst en hout, en de import van auto-onderdelen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login