IFB presteert met gecombineerd vervoer bovengemiddeld

Nieuws, Transport
Koen Heinen

Volgens het jaarverslag van de UIRR, de internationale organisatie van gecombineerd vervoer- en terminaloperatoren, groeide het aantal vervoerde eenheden in Europa vorig jaar met slechts 0,66% en het aantal tonkilometer met 3,03%. Lineas Intermodal doet het met respectievelijk +9% en +5% een heel stuk beter. Sam Bruynseels, CCO Lineas & Managing Director: “Lineas Intermodal heeft vorig jaar inderdaad een mooie groei kunnen realiseren, enerzijds een volumetoename in het traditionele intermodale segment, daarnaast hebben we ook kunnen profiteren van de groeiboost dankzij het Green Xpress Network, waar ook intermodale ladingen in worden opgenomen. Ook in de volgende jaren zal onze focus liggen op het mee verder uitbouwen van het Green Xpress Network. We zijn er immers van overtuigd dat onze groei het best kan gerealiseerd worden op basis van dit soort klantgerichte en competitieve spoorproducten. We bouwen het netwerk actief verder uit, met als laatste nieuwe connectie de Graz Xpress.” 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
IFB presteert met gecombineerd vervoer bovengemiddeld – Flows

IFB presteert met gecombineerd vervoer bovengemiddeld

Nieuws, Wegtransport
Koen Heinen

Volgens het jaarverslag van de UIRR, de internationale organisatie van gecombineerd vervoer- en terminaloperatoren, groeide het aantal vervoerde eenheden in Europa vorig jaar met slechts 0,66% en het aantal tonkilometer met 3,03%. Lineas Intermodal doet het met respectievelijk +9% en +5% een heel stuk beter. Sam Bruynseels, CCO Lineas & Managing Director: “Lineas Intermodal heeft vorig jaar inderdaad een mooie groei kunnen realiseren, enerzijds een volumetoename in het traditionele intermodale segment, daarnaast hebben we ook kunnen profiteren van de groeiboost dankzij het Green Xpress Network, waar ook intermodale ladingen in worden opgenomen. Ook in de volgende jaren zal onze focus liggen op het mee verder uitbouwen van het Green Xpress Network. We zijn er immers van overtuigd dat onze groei het best kan gerealiseerd worden op basis van dit soort klantgerichte en competitieve spoorproducten. We bouwen het netwerk actief verder uit, met als laatste nieuwe connectie de Graz Xpress.” 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Profiteer deze maand van 40% korting op een Flows abonnement en lees Flows voor slechts 17,40 29,00 per maand.

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login