Havens Antwerpen en Gent mee op de bres voor schonere binnenvaart

Nieuws, Transport
Koen Heinen

De startbijeenkomst van Clean INland SHipping (CLINSH) vond recent plaats in Düsseldorf. In totaal verlenen zeventien partijen uit vier Europese landen hun medewerking aan het project. Door het testen van vernieuwende technieken, alternatieve brandstoffen en walstroom willen ze forse emissiereducties in de binnenvaart realiseren. Het effect van die ingrepen zal continu gemonitord worden op dertig schepen. De resultaten kunnen gebruikt worden door beleidsmakers bij overheden en instanties op alle niveaus. De businesscases van de verschillende maatregelen zullen in kaart gebracht worden om zo de vloot te stimuleren tot verdere verduurzaming.

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Havens Antwerpen en Gent mee op de bres voor schonere binnenvaart – Flows

Havens Antwerpen en Gent mee op de bres voor schonere binnenvaart

Nieuws, Wegtransport
Koen Heinen

De startbijeenkomst van Clean INland SHipping (CLINSH) vond recent plaats in Düsseldorf. In totaal verlenen zeventien partijen uit vier Europese landen hun medewerking aan het project. Door het testen van vernieuwende technieken, alternatieve brandstoffen en walstroom willen ze forse emissiereducties in de binnenvaart realiseren. Het effect van die ingrepen zal continu gemonitord worden op dertig schepen. De resultaten kunnen gebruikt worden door beleidsmakers bij overheden en instanties op alle niveaus. De businesscases van de verschillende maatregelen zullen in kaart gebracht worden om zo de vloot te stimuleren tot verdere verduurzaming.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Word abonnee en krijg toegang tot alle artikels.

 

Ben u al abonnee?

Login