BOIC vertrouwt verder op expediteur DB Schenker

Nieuws, Scheepvaart
Sven Josten

Het BOIC is tevreden over de geleverde diensten van DB Schenker want zopas werd de samenwerking met een jaar verlengd. De samenwerking heeft ook op andere evenementen dan alleen de Olympische Spelen betrekking. Vanaf nu zondag 21 juli begint in Bakoe, de hoofdstad van Azerbeidzjan, het Europese Jeugd Olympisch Festival. Ook daarvoor verzorgt de huisexpediteur de logistiek voor de Belgische atleten.

Betrouwbaarheid

“Sporters moeten blindelings kunnen betrouwen op onze expeditiepartner”, zegt Rob Vanhees van het BOIC, “Zij moeten zich volledig kunnen focussen op hun voorbereidingen en hun sportprestaties. Wij zullen ook weer kunnen rekenen op DB Schenker voor de Europese spelen in Minsk en voor de Olympische Spelen in Tokyo.”

Sven Josten